Turizm Bölgesinde Kaçağa İzin Yok

Belediyeler (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 07.05.2024 - 19:40, Güncelleme: 07.05.2024 - 19:40 1943 kez okundu.
 

Turizm Bölgesinde Kaçağa İzin Yok

Antalya’nın Aksu ilçesinde gözde turizm merkezlerinden olan Kundu ve Kemerağzı bölgesinde görüntü kirliliği ve sokak trafiğini zora sokarak turizmi olumsuz etkileyen yapı işgalleri kaldırılıyor.
antalyahabertakip.com - TEK TEK TESPİT EDİLDİ Aksu Belediyesi, Kundu ve Kemerağzı bölgesinde yıllardır kangren haline gelen ve turizmi olumsuz etkileyen işgallere ‘Dur’ dedi. Kaldırım, yol ve diğer kamusal alanları işgal eden kaçak ve ruhsatsız yapılar tek tek tespit edilerek yasal işlem başlatıldı. KAÇAKLAR KALDIRILIYOR Turizmcilerden ve bölgedeki esnaf şikâyetlerini de dikkate alan Aksu Belediyesi, bölgede görüntü kirliliğine neden olan tabela, totem, sundurma ve tezgâh gibi unsurlarla, trafik güvenliği ve asayişi de tehdit eden kaçak durumundaki yapılar Zabıta Müdürlüğü ve Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince kaldırıyor. KİMSEYİ RAHATSIZ ETMİYORUZ Çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirten Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “Turistlere rahatsızlık vermeden, işini düzgün yapan esnafa zarar vermeden sessiz bir şekilde çalışıyoruz. Çalışmalar bittiğinde bölgede huzurlu bir ortamı herkes fark edecek” dedi. ÖRNEK İLÇE OLACAĞIZ Bölgedeki denetimsizliğin çarpık ve kaçak yapılaşmaya neden olduğunu, artık bu durumun sona erdirildiğini sözlerine ekleyen Başkan Yardımcısı Çelik, “İlçemizin yasalar çerçevesinde düzenli ve örnek bir turizm merkezi olarak ün yapmasını sağlayacağız” dedi.
Antalya’nın Aksu ilçesinde gözde turizm merkezlerinden olan Kundu ve Kemerağzı bölgesinde görüntü kirliliği ve sokak trafiğini zora sokarak turizmi olumsuz etkileyen yapı işgalleri kaldırılıyor.

antalyahabertakip.com - TEK TEK TESPİT EDİLDİ

Aksu Belediyesi, Kundu ve Kemerağzı bölgesinde yıllardır kangren haline gelen ve turizmi olumsuz etkileyen işgallere ‘Dur’ dedi. Kaldırım, yol ve diğer kamusal alanları işgal eden kaçak ve ruhsatsız yapılar tek tek tespit edilerek yasal işlem başlatıldı.

KAÇAKLAR KALDIRILIYOR

Turizmcilerden ve bölgedeki esnaf şikâyetlerini de dikkate alan Aksu Belediyesi, bölgede görüntü kirliliğine neden olan tabela, totem, sundurma ve tezgâh gibi unsurlarla, trafik güvenliği ve asayişi de tehdit eden kaçak durumundaki yapılar Zabıta Müdürlüğü ve Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince kaldırıyor.

KİMSEYİ RAHATSIZ ETMİYORUZ

Çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirten Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “Turistlere rahatsızlık vermeden, işini düzgün yapan esnafa zarar vermeden sessiz bir şekilde çalışıyoruz. Çalışmalar bittiğinde bölgede huzurlu bir ortamı herkes fark edecek” dedi.

ÖRNEK İLÇE OLACAĞIZ

Bölgedeki denetimsizliğin çarpık ve kaçak yapılaşmaya neden olduğunu, artık bu durumun sona erdirildiğini sözlerine ekleyen Başkan Yardımcısı Çelik, “İlçemizin yasalar çerçevesinde düzenli ve örnek bir turizm merkezi olarak ün yapmasını sağlayacağız” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.