9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri Düzenlendi

Egitim (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 10.05.2024 - 19:24, Güncelleme: 10.05.2024 - 19:24 2167 kez okundu.
 

9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri Düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Avrupa Birliği Araştırma Uygulama Merkezi (AKVAM) ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu tarafından 9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri gerçekleştirildi.
antalyahabertakip.com - Akdeniz Üniversitesi Avrupa Birliği Araştırma Uygulama Merkezi (AKVAM) ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu tarafından Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi, Antalya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen 9 Mayıs Avrupa Günü etkinlikleri çerçevesinde açık hava etkinlikleri Turizm Fakültesi yanı Hukuk Fakültesi karşısındaki alanda gerçekleştirildi. AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ Etkinliğin açılış törenine Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Toker, Prof. Dr. Şükrü Özen, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ayşegül Şahin, Muratpaşa Belediyesi Başkan Vekili Canan Keleş, AKVAM Müdürü Doç. Dr. Mustafa Çoban, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu danışman hocası Dr. Öğr. Üyesi Ayten Yağmur, Akdeniz Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esin Yücel, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Açık hava etkinlikleri kapsamında oyunlar, ikramlar, yarışmalar, mini golf turnuvası, konserler ve DJ performansları gerçekleştirildi. GENÇLER EĞLENCELİ ZAMAN GEÇİRDİ Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Toker, “9 Mayıs Avrupa Günü etkinliği ile hepinize eğlenceli bir gün diliyorum. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi. Program açılışında konuşan AKVAM Müdürü Doç. Dr. Mustafa Çoban, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu danışman hocası Dr. Öğr. Üyesi Ayten Yağmur, 9 Mayıs Avrupa Gününün kutlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek öğrencilere iyi eğlenceler diledi. Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı ve Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinden oluşan müzik ve dans grupları performans sergiledi. Program kapsamında bilgi yarışması ve mini golf turnuvası da düzenlendi. Öğrenciler oyun alanlarında eğlenceli zaman geçirdi.
Akdeniz Üniversitesi Avrupa Birliği Araştırma Uygulama Merkezi (AKVAM) ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu tarafından 9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri gerçekleştirildi.

antalyahabertakip.com - Akdeniz Üniversitesi Avrupa Birliği Araştırma Uygulama Merkezi (AKVAM) ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu tarafından Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi, Antalya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen 9 Mayıs Avrupa Günü etkinlikleri çerçevesinde açık hava etkinlikleri Turizm Fakültesi yanı Hukuk Fakültesi karşısındaki alanda gerçekleştirildi.

AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Etkinliğin açılış törenine Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Toker, Prof. Dr. Şükrü Özen, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ayşegül Şahin, Muratpaşa Belediyesi Başkan Vekili Canan Keleş, AKVAM Müdürü Doç. Dr. Mustafa Çoban, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu danışman hocası Dr. Öğr. Üyesi Ayten Yağmur, Akdeniz Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esin Yücel, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Açık hava etkinlikleri kapsamında oyunlar, ikramlar, yarışmalar, mini golf turnuvası, konserler ve DJ performansları gerçekleştirildi.

GENÇLER EĞLENCELİ ZAMAN GEÇİRDİ

Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Toker, “9 Mayıs Avrupa Günü etkinliği ile hepinize eğlenceli bir gün diliyorum. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Program açılışında konuşan AKVAM Müdürü Doç. Dr. Mustafa Çoban, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu danışman hocası Dr. Öğr. Üyesi Ayten Yağmur, 9 Mayıs Avrupa Gününün kutlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek öğrencilere iyi eğlenceler diledi. Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı ve Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinden oluşan müzik ve dans grupları performans sergiledi. Program kapsamında bilgi yarışması ve mini golf turnuvası da düzenlendi. Öğrenciler oyun alanlarında eğlenceli zaman geçirdi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.