İşgüzar Depremzede Devletin Kurumlarına FETÖ’cü Suçlaması (ÖzelHaber)

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 22.05.2024 - 01:48, Güncelleme: 22.05.2024 - 09:51 3656 kez okundu.
 

İşgüzar Depremzede Devletin Kurumlarına FETÖ’cü Suçlaması (ÖzelHaber)

Karpuzkaldıran Askeri Kampındaki tesislerinde kalan işgüzar depremzede İsmet. K. Devletin kendine verilen hakları hiçe sayarak devletin kurumlarını FETÖ’culukla suçladı.
www.antalyahabertakip.com - www.antalyahabertakip.com haber sitesinde “Karpuz Kaldıran’a “ÇÖKMEYE” Çalışan İşgüzar Depremzede Aile” başlıklı haberimiz üzerine rahatsız olan ve kendini haklı göstermeye çalışan işgüzar depremzede İsmet. K. Twiter hesabından devletin kurumlarını FETÖ’culukla suçlamakla kalmadı. Ayrıca Antalya Haber Sitesi Genel yayın yönetmenimiz Taner Şahin ’ede hakaretler etti. İşgüzar depremzede İsmet. K. Twiter hesabında yaptığı paylaşımda, “Dengim değilsin o yüzden cevap vermeye tenezzül etmiyorum. Senin ağ babaların FETÖ ile iltisakını ortaya çıktı. Onlarla meşgulüm. Bana bu zulmü görenler FETÖ’cüden başkası olamaz. Ha bir arada bana uğrada sigara parasına köpeklerin sadakatiyle ilgili bir haber yaptırayım sana” ifadelerini kullandı. İşgüzar depremzede İsmet. K. Halen Karpuzkaldıran Askeri Kampındaki tesislerinde kalmaya kalıyor. Kendisine imkanlar sunan Antalya Valiliğine, Muratpaşa Kaymakamlığına, AFAD Genel Müdürlüğüne ve AFAD Antalya İl Yönetimine özellikle de Devletin şanlı askerlerimizin tesisinde kalarak “Bana bu zulmü görenler FETÖ’cü” diyor. Tesise yerleştirilirken bu güne kadar bütün imkanları kullanırken iyide tesisin bakım onarım için boşatılmasını isteyince mi Fetö’cü olunuyor? Evet devletin imkanlarını kullanarak devletin kademelerine FETÖ’cü diyen İşgüzar depremzede İsmet. K. ve ailesi Halen Karpuzkaldıran Askeri Kampındaki tesislerinde sefa üzerine sefa sürüyor. Buna Karpuzkaldıran Askeri Kampındaki tesis komutanı neden sessiz kalıyor. Anlamış değiliz? Bu durumda Sayın Antalya Valiliğini, Antalya Emniyet Müdürlüğünü, Türk Silahlı Kuvvetleri yetkililerini, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığını son olarak Devletin tüm kademelerini göreve davet ediyorum.
Karpuzkaldıran Askeri Kampındaki tesislerinde kalan işgüzar depremzede İsmet. K. Devletin kendine verilen hakları hiçe sayarak devletin kurumlarını FETÖ’culukla suçladı.

www.antalyahabertakip.com - www.antalyahabertakip.com haber sitesinde “Karpuz Kaldıran’a “ÇÖKMEYE” Çalışan İşgüzar Depremzede Aile” başlıklı haberimiz üzerine rahatsız olan ve kendini haklı göstermeye çalışan işgüzar depremzede İsmet. K. Twiter hesabından devletin kurumlarını FETÖ’culukla suçlamakla kalmadı. Ayrıca Antalya Haber Sitesi Genel yayın yönetmenimiz Taner Şahin ’ede hakaretler etti.

İşgüzar depremzede İsmet. K. Twiter hesabında yaptığı paylaşımda, “Dengim değilsin o yüzden cevap vermeye tenezzül etmiyorum. Senin ağ babaların FETÖ ile iltisakını ortaya çıktı. Onlarla meşgulüm. Bana bu zulmü görenler FETÖ’cüden başkası olamaz. Ha bir arada bana uğrada sigara parasına köpeklerin sadakatiyle ilgili bir haber yaptırayım sana” ifadelerini kullandı.

İşgüzar depremzede İsmet. K. Halen Karpuzkaldıran Askeri Kampındaki tesislerinde kalmaya kalıyor. Kendisine imkanlar sunan Antalya Valiliğine, Muratpaşa Kaymakamlığına, AFAD Genel Müdürlüğüne ve AFAD Antalya İl Yönetimine özellikle de Devletin şanlı askerlerimizin tesisinde kalarak “Bana bu zulmü görenler FETÖ’diyor. Tesise yerleştirilirken bu güne kadar bütün imkanları kullanırken iyide tesisin bakım onarım için boşatılmasını isteyince mi Fetö’cü olunuyor?

Evet devletin imkanlarını kullanarak devletin kademelerine FETÖ’cü diyen İşgüzar depremzede İsmet. K. ve ailesi Halen Karpuzkaldıran Askeri Kampındaki tesislerinde sefa üzerine sefa sürüyor.

Buna Karpuzkaldıran Askeri Kampındaki tesis komutanı neden sessiz kalıyor.

Anlamış değiliz?

Bu durumda Sayın Antalya Valiliğini, Antalya Emniyet Müdürlüğünü, Türk Silahlı Kuvvetleri yetkililerini, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığını son olarak Devletin tüm kademelerini göreve davet ediyorum.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.