ABP Antalya İl Başkanı Peker Kaymakamları Ziyarete Devam Ediyor

Politika 06.01.2022 - 20:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2918+ kez okundu.
 

ABP Antalya İl Başkanı Peker Kaymakamları Ziyarete Devam Ediyor

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker ve Yönetimi Kepez Kaymakamı Nusret Şahin’i ve Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özden’i makamında ziyaret etti.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker ve Yönetimi Kepez Kaymakamı Nusret Şahin’i ve Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özden’i makamında ziyaret etti.  Ziyarette Anadolu Birliği Partisi (ABP) İl yönetiminden Turan Akbaş, Mehmet Sucu ve Muratpaşa İlçe Başkanı Regaip Karabacak, Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Akman’da yer aldı. Anadolu Birliği Partisi Antalya İl Başkanı 26 Ocak tarihinde yapacakları ilçe kongreleri ve parti projeleri hakkında a bilgi verdi Ziyarette Peker Başkan K Kepez Kaymakamı Nusret Şahin’e ve Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özden’e bilgiler aktardı. Fikir alışverişinde bulundu. Başkan Peker Kaymakamlarımızla partimiz hakkında sohbet ettik. İstişarelerde bulunduk. Bu ziyarette bizi yalnız bırakmayan il Yönetimim ve İlçe Başkanlarıma, gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı Her iki Kaymakam’ıma da teşekkür ederim” dedi
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker ve Yönetimi Kepez Kaymakamı Nusret Şahin’i ve Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özden’i makamında ziyaret etti.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker ve Yönetimi Kepez Kaymakamı Nusret Şahin’i ve Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özden’i makamında ziyaret etti.  Ziyarette Anadolu Birliği Partisi (ABP) İl yönetiminden Turan Akbaş, Mehmet Sucu ve Muratpaşa İlçe Başkanı Regaip Karabacak, Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Akman’da yer aldı.

Anadolu Birliği Partisi Antalya İl Başkanı 26 Ocak tarihinde yapacakları ilçe kongreleri ve parti projeleri hakkında a bilgi verdi Ziyarette Peker Başkan K Kepez Kaymakamı Nusret Şahin’e ve Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özden’e bilgiler aktardı. Fikir alışverişinde bulundu. Başkan Peker Kaymakamlarımızla partimiz hakkında sohbet ettik. İstişarelerde bulunduk. Bu ziyarette bizi yalnız bırakmayan il Yönetimim ve İlçe Başkanlarıma, gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı Her iki Kaymakam’ıma da teşekkür ederim” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.