ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın Antalya’da 'Seçim Değil Geçim Mitingi' Düzenleyecek

Politika 28.10.2021 - 00:01, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2463+ kez okundu.
 

ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın Antalya’da 'Seçim Değil Geçim Mitingi' Düzenleyecek

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın Otelde organize ettiği kahvaltıda basınla bir araya geldi.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın Otelde organize ettiği kahvaltıda basınla bir araya geldi.   Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın yaptığı açıklamada, “Kıymetli basın mensupları, değerli misafirlerimiz öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada 31 Ekim Pazar günü yapılacak "Seçim değil, geçim mitingi" ile I ilgili konuşmak üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Biliyorsunuz ki ülkemiz özellikle 'plandemi' ile birlikte çok daha zor günlerden geçiyor. İnsanların evine kapanma süreci ve bunun psikolojik etkilerinden zoraki aşı dayatmalarına, karantina sürecinde kapanan birçok dükkânın tekrar açılamamasına, müzisyenlerin yaşadıkları sorunlara, işsizlerden çarşıdaki yangına kadar işler, daha da içinden çıkılamaz hale geldi. İnsanlar artık marketlere girerken korkuyor. Karşılaştığı fiyattan korkuyor. Çocuğu, eşi veya kendi canının çektiği bir yiyecek-içeceği sepete atan vatandaş, kasaya gidene kadar ateş pahası fiyatları düşününce, o istediğini almaktan vazgeçiyor ve tekrar yerine bırakıyor. Ona rağmen insanlar fahiş fiyatlarla en temel ihtiyaçlarını karşılamak zorunda kalıyor, hatta birçoğu karşılayamıyor. 'Market pahalı, pazara gideyim' diyen bir vatandaş da pazarda fileyi dolduramıyor. İnsanımızın elini attığı yer alev alev yanıyor.  Mutfaktaki bu yangın ülkenin dört bir yanına sıçramış durumda.  Biz de buna 'artık yeter' demek için, muhalefetin habire seçim seçim de demesine karşı ''Seçim değil, geçim mitingi" yapıyoruz. Buradan Antalyalı vatandaşlarımıza bir kez daha çağrıda bulunuyorum. Her zaman milletimizin yanındayız. Milletimizin derdini tasasını biliyoruz. Buna karşı atılması gereken adımları da biliyoruz. O yüzden bu kötü gidişata tepki göstermek, vatandaşın geçim problemini yüksek sesle dile getirmek adına tüm halkımızı 31 Ekim Pazar günü yapılacak olan mitingimize bekliyorum. Teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın Otelde organize ettiği kahvaltıda basınla bir araya geldi.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın Otelde organize ettiği kahvaltıda basınla bir araya geldi.
 

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın yaptığı açıklamada, “Kıymetli basın mensupları, değerli misafirlerimiz öncelikle hepiniz hoş geldiniz.

Bugün burada 31 Ekim Pazar günü yapılacak "Seçim değil, geçim mitingi" ile I ilgili konuşmak üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız.

Biliyorsunuz ki ülkemiz özellikle 'plandemi' ile birlikte çok daha zor günlerden geçiyor.

İnsanların evine kapanma süreci ve bunun psikolojik etkilerinden zoraki aşı dayatmalarına, karantina sürecinde kapanan birçok dükkânın tekrar açılamamasına, müzisyenlerin yaşadıkları sorunlara, işsizlerden çarşıdaki yangına kadar işler, daha da içinden çıkılamaz hale geldi.

İnsanlar artık marketlere girerken korkuyor.

Karşılaştığı fiyattan korkuyor.

Çocuğu, eşi veya kendi canının çektiği bir yiyecek-içeceği sepete atan vatandaş, kasaya gidene kadar ateş pahası fiyatları düşününce, o istediğini almaktan vazgeçiyor ve tekrar yerine bırakıyor. Ona rağmen insanlar fahiş fiyatlarla en temel ihtiyaçlarını karşılamak zorunda kalıyor, hatta birçoğu karşılayamıyor. 'Market pahalı, pazara gideyim' diyen bir vatandaş da pazarda fileyi dolduramıyor. İnsanımızın elini attığı yer alev alev yanıyor.  Mutfaktaki bu yangın ülkenin dört bir yanına sıçramış durumda.  Biz de buna 'artık yeter' demek için, muhalefetin habire seçim seçim de demesine karşı ''Seçim değil, geçim mitingi" yapıyoruz.

Buradan Antalyalı vatandaşlarımıza bir kez daha çağrıda bulunuyorum.

Her zaman milletimizin yanındayız.

Milletimizin derdini tasasını biliyoruz.

Buna karşı atılması gereken adımları da biliyoruz.

O yüzden bu kötü gidişata tepki göstermek, vatandaşın geçim problemini yüksek sesle dile getirmek adına tüm halkımızı 31 Ekim Pazar günü yapılacak olan mitingimize bekliyorum.

Teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.