Mimarlar Odası 49. Dönem Olağan Genel Kurulu’nda Yine Antalya Başarısı

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 25.04.2024 - 19:51, Güncelleme: 25.04.2024 - 19:51 2469 kez okundu.
 

Mimarlar Odası 49. Dönem Olağan Genel Kurulu’nda Yine Antalya Başarısı

Mimarlar Odası Antalya Şubesi, tüm delegeleriyle katıldığı Mimarlar Odası 49. Dönem Olağan Genel Kurulu’nda geçen dönemde olduğu gibi bu dönemde de başarısını tekrarladı.
antalyahabertakip.com - Mimarlar Odası Antalya Şubesi üyesi 11 mimar, Genel Merkez Yönetim Kurulu organlarına seçildi. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Genel Merkezi’nin 49. Dönem Olağan Genel Kurulu yoğun katılımla yapıldı. Ankara’da 19-20-21 Nisan tarihlerinde yapılan Mimarlar Odası Genel Kurul ve Seçimlerini Antalya Şubesi üyesi adayların da yer aldığı “Dayanışma Süreci Adayları” grubunun desteklediği liste kazandı. Mimarlar Odası Antalya Şubesi, Mimarlar Odası Genel Kurulu’na büyük çoğunluğu gençlerden oluşan 38 delegesinin tamamıyla katılarak genel kurulda bu dönemde de başarı sağladı. YÖNETİM KURULU ve DENETLEME KURULUNA TEMSİLCİ Mimarlar Odası Antalya Şubesi, bu dönemde de Merkez Yönetim Kurulu ve tüm organlarında asil ve yedek üyelikleri için adaylar önerdi. Yapılan seçimler sonucunda Mimarlar Odası Antalya Şubesi’nin Merkez Yönetim Kuruluna önerdiği Serap KAYA, Mimarlar Odası 49’ncu Dönem Genel Merkez Yönetim Kurulu asıl üyeliğine yeniden seçildi. Mimarlar Odası Antalya Şubesi üyesi Ayperi AKGÜL, Hakan SÖNMEZ Denetleme Kurulu üyeliğine, Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Hasan ÇERÇİLER, Yönetim Kurulu Üyesi Cem ALCAN, Antalya Şubesi üyeleri M. Osman AYDIN, Bülent BAYKAL, Recep SÖNMEZ, Serap KAYA, Engin TİMURCAN ve Deniz BÜYÜKKURT ise TMMOB delegasyonuna seçildi. ÇERÇİLER: BAŞARILAR DİLİYORUM Genel kurul sonuçlarını değerlendiren Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Hasan ÇERÇİLER, genel kurulda göreve seçilen yeni Yönetime Kuruluna başarı dileklerini ileterek, “Antalya, genel kurulda tam anlamıyla örnek bir dayanışma gösterdi. Ankara’da yapılan genel kurula Antalya’dan katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum, Genel Merkez Yönetim Kurulu organlarına seçilen tüm arkadaşlarımıza da yürekten başarılar diliyorum” dedi.
Mimarlar Odası Antalya Şubesi, tüm delegeleriyle katıldığı Mimarlar Odası 49. Dönem Olağan Genel Kurulu’nda geçen dönemde olduğu gibi bu dönemde de başarısını tekrarladı.

antalyahabertakip.com - Mimarlar Odası Antalya Şubesi üyesi 11 mimar, Genel Merkez Yönetim Kurulu organlarına seçildi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Genel Merkezi’nin 49. Dönem Olağan Genel Kurulu yoğun katılımla yapıldı. Ankara’da 19-20-21 Nisan tarihlerinde yapılan Mimarlar Odası Genel Kurul ve Seçimlerini Antalya Şubesi üyesi adayların da yer aldığı “Dayanışma Süreci Adayları” grubunun desteklediği liste kazandı. Mimarlar Odası Antalya Şubesi, Mimarlar Odası Genel Kurulu’na büyük çoğunluğu gençlerden oluşan 38 delegesinin tamamıyla katılarak genel kurulda bu dönemde de başarı sağladı.

YÖNETİM KURULU ve DENETLEME KURULUNA TEMSİLCİ

Mimarlar Odası Antalya Şubesi, bu dönemde de Merkez Yönetim Kurulu ve tüm organlarında asil ve yedek üyelikleri için adaylar önerdi. Yapılan seçimler sonucunda Mimarlar Odası Antalya Şubesi’nin Merkez Yönetim Kuruluna önerdiği Serap KAYA, Mimarlar Odası 49’ncu Dönem Genel Merkez Yönetim Kurulu asıl üyeliğine yeniden seçildi.

Mimarlar Odası Antalya Şubesi üyesi Ayperi AKGÜL, Hakan SÖNMEZ Denetleme Kurulu üyeliğine, Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Hasan ÇERÇİLER, Yönetim Kurulu Üyesi Cem ALCAN, Antalya Şubesi üyeleri M. Osman AYDIN, Bülent BAYKAL, Recep SÖNMEZ, Serap KAYA, Engin TİMURCAN ve Deniz BÜYÜKKURT ise TMMOB delegasyonuna seçildi.

ÇERÇİLER: BAŞARILAR DİLİYORUM

Genel kurul sonuçlarını değerlendiren Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Hasan ÇERÇİLER, genel kurulda göreve seçilen yeni Yönetime Kuruluna başarı dileklerini ileterek, “Antalya, genel kurulda tam anlamıyla örnek bir dayanışma gösterdi. Ankara’da yapılan genel kurula Antalya’dan katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum, Genel Merkez Yönetim Kurulu organlarına seçilen tüm arkadaşlarımıza da yürekten başarılar diliyorum” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.