ABP Genel Başkanı Yalçın: “Bizi Antalya’da Konuşturmadılar”

Politika 01.11.2021 - 12:37, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2152+ kez okundu.
 

ABP Genel Başkanı Yalçın: “Bizi Antalya’da Konuşturmadılar”

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın’dan zehir zemberek açıklamalar
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın’dan zehir zemberek açıklamalar Anadolu Birliği Partisi (ABP)  Genel Başkanı Bedri Yalçın, yaptığı açıklama, “Anadolu Birliği Partisi Olarak 28 Ekim 2021 Perşembe Günü Kışlahan Hotelde Antalya basınıyla yaptığımız kahvaltıda Antalya’da ''Seçim Değil Geçim Mitingi'' düzenleyeceğimizi açıkladık. 31 Ekim 2021 Pazar günü Antalya,  Muratpaşa İlçesinin Kapalıyol havuz başında Miting için Valiliğe yazımızı yazdık. Ancak Mitingimiz Muratpaşa bölgesinde olduğu için bizi Muratpaşa Kaymakamlığına yönlerdediler. Bizzat kendin gittim Muratpaşa kaymakamlığına yazımızı vererek gereken izinleri aldık. 31 Ekim 2021 Pazar günü Antalya, Muratpaşa İlçesinin Kapalıyol havuz başında Miting yapmak için toplanmaya başladığımızda Anadolu Birliği Partisi olarak bize her türlü zorluğu bize çıkardılar. Alanda bulunan polis memurları Türk Bayrağını ve ATATÜRK Resmini açmamıza izin vermediler. Biraz direnince Tek Bayrağımız olan Türk Bayraklarımızı astık. Ancak Atatürk Resmini asmamıza izin verilmedi. Yargıtay verdiğimiz evrakla Anadolu Birliği Partisi yeterlilik yazımızı alarak 2020 yılında resmen kurulmuş olmamıza rağmen Miting ve Basın Açıklamaları anayasal hakkımız olmasına rağmen biz siyasi olarak polisimizi bize karşı kullanarak engellendik. Antalya, Muratpaşa İlçesinin Kapalıyol havuz başında Miting alanında kürsü kurmamıza izin vermedikleri gibi Ses sistemi kurmamıza izni vermediler. Bunun sorumları hakkında gerekli şikâyetlerde bulunacağız. Muratpaşa Kaymakamlığını aradığımızda Polis Memurlarının sadece güvenlik koruma amacıyla alanda olduklarını bulunduklarını kürsü ve ses sistemlerinin karışamayacaklarını açıkladılar” ifadelerini kullandı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın’dan zehir zemberek açıklamalar

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın’dan zehir zemberek açıklamalar

Anadolu Birliği Partisi (ABP)  Genel Başkanı Bedri Yalçın, yaptığı açıklama, “Anadolu Birliği Partisi Olarak 28 Ekim 2021 Perşembe Günü Kışlahan Hotelde Antalya basınıyla yaptığımız kahvaltıda Antalya’da ''Seçim Değil Geçim Mitingi'' düzenleyeceğimizi açıkladık.

31 Ekim 2021 Pazar günü Antalya,  Muratpaşa İlçesinin Kapalıyol havuz başında Miting için Valiliğe yazımızı yazdık. Ancak Mitingimiz Muratpaşa bölgesinde olduğu için bizi Muratpaşa Kaymakamlığına yönlerdediler. Bizzat kendin gittim Muratpaşa kaymakamlığına yazımızı vererek gereken izinleri aldık.

31 Ekim 2021 Pazar günü Antalya, Muratpaşa İlçesinin Kapalıyol havuz başında Miting yapmak için toplanmaya başladığımızda Anadolu Birliği Partisi olarak bize her türlü zorluğu bize çıkardılar.

Alanda bulunan polis memurları Türk Bayrağını ve ATATÜRK Resmini açmamıza izin vermediler. Biraz direnince Tek Bayrağımız olan Türk Bayraklarımızı astık. Ancak Atatürk Resmini asmamıza izin verilmedi.

Yargıtay verdiğimiz evrakla Anadolu Birliği Partisi yeterlilik yazımızı alarak 2020 yılında resmen kurulmuş olmamıza rağmen Miting ve Basın Açıklamaları anayasal hakkımız olmasına rağmen biz siyasi olarak polisimizi bize karşı kullanarak engellendik.

Antalya, Muratpaşa İlçesinin Kapalıyol havuz başında Miting alanında kürsü kurmamıza izin vermedikleri gibi Ses sistemi kurmamıza izni vermediler.

Bunun sorumları hakkında gerekli şikâyetlerde bulunacağız.

Muratpaşa Kaymakamlığını aradığımızda Polis Memurlarının sadece güvenlik koruma amacıyla alanda olduklarını bulunduklarını kürsü ve ses sistemlerinin karışamayacaklarını açıkladılar” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.