Adalet Birlik Partisi Antalya İl Başkanı Taşören Rüzgarı

Politika 06.08.2022 - 14:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2848+ kez okundu.
 

Adalet Birlik Partisi Antalya İl Başkanı Taşören Rüzgarı

Adalet Birlik Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Hüseyin Taşören ve Yönetimi çalışmalarına hız verdi.
Adalet Birlik Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Hüseyin Taşören ve Yönetimi çalışmalarına hız verdi. Adeta Başkan Taşören rüzgarı esti. Parti çalışmalarında büyük bir özveriyle çalışan, başarı elde eden Başkan Taşören ve yönetimi birçok kurum ve kuruluşlarla bir araya geldi. Antalya Valisi Ersin Yazıcı ziyaretiyle başladığı  temaslarına 19 ilçe Kaymakamları, Belediye Başkanları ve Parti Başkanlarıyla  devam etti.Şehrin dinamitleri olan Sivil toplum Kuruluşları ve Oda ziyaretlerinde de bulunan Başkan Taşören “Her şey Antalya’mız için partimiz adına sıkmadığımız el dinlemediğimiz kimse kalmayıncaya kadar temaslarımız devam edecek. Biz olası bir seçim durumunda hazırız. Adalet Birlik Partisi olarak Antalya’da Genel Başkanımız İrfan Uzun ve yönetimini ağırladık. Genel Başkanımızın ziyaretiyle daha enerjik ve iddialı çalışmalarımızın temellerini attık” dedi.   Başkan Taşören ve Yönetimi Ankara’da da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Başta CHP Genel Merkezi olmak üzere birçok partinin üst düzey yöneticileri ve genel merkezini ziyaret ederek Adalet BirlikPartisi Antalya’yı tanıttı.   Başkan Taşören ve İl Kadın Kolları Başkanı Birsel İsbil iş birliğiyle  Antalya’da Adalet Birlik Partisi Hatıra Ağaçlandırma Alanı oluşturarak doğa katkıda bulundular
Adalet Birlik Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Hüseyin Taşören ve Yönetimi çalışmalarına hız verdi.

Adalet Birlik Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Hüseyin Taşören ve Yönetimi çalışmalarına hız verdi. Adeta Başkan Taşören rüzgarı esti. Parti çalışmalarında büyük bir özveriyle çalışan, başarı elde eden Başkan Taşören ve yönetimi birçok kurum ve kuruluşlarla bir araya geldi.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı ziyaretiyle başladığı  temaslarına 19 ilçe Kaymakamları, Belediye Başkanları ve Parti Başkanlarıyla  devam etti.Şehrin dinamitleri olan Sivil toplum Kuruluşları ve Oda ziyaretlerinde de bulunan Başkan Taşören “Her şey Antalya’mız için partimiz adına sıkmadığımız el dinlemediğimiz kimse kalmayıncaya kadar temaslarımız devam edecek. Biz olası bir seçim durumunda hazırız. Adalet Birlik Partisi olarak Antalya’da Genel Başkanımız İrfan Uzun ve yönetimini ağırladık. Genel Başkanımızın ziyaretiyle daha enerjik ve iddialı çalışmalarımızın temellerini attık” dedi.

 

Başkan Taşören ve Yönetimi Ankara’da da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Başta CHP Genel Merkezi olmak üzere birçok partinin üst düzey yöneticileri ve genel merkezini ziyaret ederek Adalet BirlikPartisi Antalya’yı tanıttı.

 

Başkan Taşören ve İl Kadın Kolları Başkanı Birsel İsbil iş birliğiyle  Antalya’da Adalet Birlik Partisi Hatıra Ağaçlandırma Alanı oluşturarak doğa katkıda bulundular

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.