AESOB Başkanı Adlıhan Dere’den Ramazan’da Alışverişlerinizi Esnaftan Yapın Çağrısı

Ekonomi 02.04.2022 - 21:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1953+ kez okundu.
 

AESOB Başkanı Adlıhan Dere’den Ramazan’da Alışverişlerinizi Esnaftan Yapın Çağrısı

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Ramazan ayı başlangıcıyla beraber mahalle esnaflarından ve güvenilir yerlerden alışveriş yapılması önerisinde bulunarak, vatandaşları merdiven altı ürünler konusunda uyardı.
AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Ramazan ayı başlangıcıyla beraber mahalle esnaflarından ve güvenilir yerlerden alışveriş yapılması önerisinde bulunarak, vatandaşları merdiven altı ürünler konusunda uyardı.  Ramazan ayına girdiğimiz bu günlerde açıklama yapan Başkan Adlıhan Dere, Antalya esnafının Ramazan ayı için bütün hazırlıklarını tamamladığını belirterek, merdiven altı ürünlerden uzak durulması gerektiği hatırlattı. “Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Antalya pazarlarında, caddelerde ve sokaklarda hareketlilik başladı. Her bütçeye uygun ürünler raflarda yerini aldı. Vatandaşlarımız da iftar sofralarını en güzel şekilde hazırlamak için alışveriş ihtiyaçlarını karşılamaya başladı. Manav, kasap, pastane, lokanta, fırın, büfe, bakkal gibi gıda alanında faaliyet gösteren esnafımız başta olmak üzere tüm esnaf ve sanatkarlarımız hijyen kurallarını dikkate alarak hazırlıklarını tamamladı. Satışların artacağından ve piyasanın canlanacağından ümitliyiz. Zorlu günleri arkamızda bırakıp, yüce Allah’ın rahmet ve merhamet deryalarının coştuğu bu bereket ayından en verimli şekilde faydalanacağız. Durgun geçen günlerin ardından esnafımız da Ramazan’ın bereketiyle canlanacak İnşallah. Pandemi süresince sıkıntı yaşayan, günümüz ekonomik şartlarında hayatta kalmaya, tutunmaya çalışan esnafımıza destek olabilmek adına Ramazan ayında da siz değerli vatandaşlarımızdan yerli esnafımıza destek olmanızı rica ediyorum. Biliyorsunuz ki dinimiz israfı yasaklamıştır. Bu sebeple alışverişlerimizi yaparken hem israftan kaçınmalıyız hem de alışverişlerimizi en doğru bildiğimiz, güvendiğimiz mahalle esnafımızdan yapmalıyız. Böylece bir yandan orucumuzu tutarak ibadetimizi gerçekleştirirken bir yandan da dayanışma, yardımlaşma, tasarruf ve kardeşlik anlayışının hakim olduğu Ramazan ayına yakışır bir davranış sergilemiş oluruz.” ifadelerini kullandı. On bir ayın sultanı Ramazan ayının birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi temennisinde bulunan AESOB Başkanı Adlıhan Dere; “Manevi iklimiyle içimizi huzur ile dolduran mübarek Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Dinimizde büyük bir önem arz eden Ramazan ayı toplumsal yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü ve manevi duyguları en üst seviyede yaşandığı; gönül birliğine vesile olan eşsiz bir aydır. Ramazan ayının toplumsal birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesine vesile olmasını, İnşallah ülkemize ve milletimize, tüm İslam alemine, esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.   
AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Ramazan ayı başlangıcıyla beraber mahalle esnaflarından ve güvenilir yerlerden alışveriş yapılması önerisinde bulunarak, vatandaşları merdiven altı ürünler konusunda uyardı.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Ramazan ayı başlangıcıyla beraber mahalle esnaflarından ve güvenilir yerlerden alışveriş yapılması önerisinde bulunarak, vatandaşları merdiven altı ürünler konusunda uyardı. 

Ramazan ayına girdiğimiz bu günlerde açıklama yapan Başkan Adlıhan Dere, Antalya esnafının Ramazan ayı için bütün hazırlıklarını tamamladığını belirterek, merdiven altı ürünlerden uzak durulması gerektiği hatırlattı. “Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Antalya pazarlarında, caddelerde ve sokaklarda hareketlilik başladı. Her bütçeye uygun ürünler raflarda yerini aldı. Vatandaşlarımız da iftar sofralarını en güzel şekilde hazırlamak için alışveriş ihtiyaçlarını karşılamaya başladı. Manav, kasap, pastane, lokanta, fırın, büfe, bakkal gibi gıda alanında faaliyet gösteren esnafımız başta olmak üzere tüm esnaf ve sanatkarlarımız hijyen kurallarını dikkate alarak hazırlıklarını tamamladı. Satışların artacağından ve piyasanın canlanacağından ümitliyiz. Zorlu günleri arkamızda bırakıp, yüce Allah’ın rahmet ve merhamet deryalarının coştuğu bu bereket ayından en verimli şekilde faydalanacağız. Durgun geçen günlerin ardından esnafımız da Ramazan’ın bereketiyle canlanacak İnşallah. Pandemi süresince sıkıntı yaşayan, günümüz ekonomik şartlarında hayatta kalmaya, tutunmaya çalışan esnafımıza destek olabilmek adına Ramazan ayında da siz değerli vatandaşlarımızdan yerli esnafımıza destek olmanızı rica ediyorum. Biliyorsunuz ki dinimiz israfı yasaklamıştır. Bu sebeple alışverişlerimizi yaparken hem israftan kaçınmalıyız hem de alışverişlerimizi en doğru bildiğimiz, güvendiğimiz mahalle esnafımızdan yapmalıyız. Böylece bir yandan orucumuzu tutarak ibadetimizi gerçekleştirirken bir yandan da dayanışma, yardımlaşma, tasarruf ve kardeşlik anlayışının hakim olduğu Ramazan ayına yakışır bir davranış sergilemiş oluruz.” ifadelerini kullandı.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi temennisinde bulunan AESOB Başkanı Adlıhan Dere; “Manevi iklimiyle içimizi huzur ile dolduran mübarek Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Dinimizde büyük bir önem arz eden Ramazan ayı toplumsal yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü ve manevi duyguları en üst seviyede yaşandığı; gönül birliğine vesile olan eşsiz bir aydır. Ramazan ayının toplumsal birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesine vesile olmasını, İnşallah ülkemize ve milletimize, tüm İslam alemine, esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.