Aksu’da Camilerde Ramazan Temizliği

Belediyeler 30.04.2019 - 20:18, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1532+ kez okundu.
 

Aksu’da Camilerde Ramazan Temizliği

Aksu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ramazan ayı öncesinde  cami temizliklerine hız vererek ilçe genelindeki tüm camilerde detaylı temizlik çalışması başlattı. Aksu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler; rahmet, bereket ve beraberlik ayı olan on bir ayın sultanı Ramazan ayında, ilçe halkının temiz ve ferah bir ortamda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için camilerdeki temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Periyodik aralıklarla camilerde temizlik ve bakım çalışması yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ilçe halkının sağlıklı ve hijyen şartlarının sağlandığı bir ortamda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için Ramazan ayı boyunca da çalışmaların devam edeceğini dile getirdi.

Aksu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ramazan ayı öncesinde  cami temizliklerine hız vererek ilçe genelindeki tüm camilerde detaylı temizlik çalışması başlattı.

Aksu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler; rahmet, bereket ve beraberlik ayı olan on bir ayın sultanı Ramazan ayında, ilçe halkının temiz ve ferah bir ortamda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için camilerdeki temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Periyodik aralıklarla camilerde temizlik ve bakım çalışması yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ilçe halkının sağlıklı ve hijyen şartlarının sağlandığı bir ortamda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için Ramazan ayı boyunca da çalışmaların devam edeceğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.