Aksu’da Karayolu Trafik Haftası Kutlandı

Belediyeler 12.05.2022 - 20:24, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2845+ kez okundu.
 

Aksu’da Karayolu Trafik Haftası Kutlandı

7-13 Mayıs Karayolu Trafik Haftası kapsamında Kurşunlu İnci Kalender İlköğretim Okulunda etkinlik düzenlendi.
7-13 Mayıs Karayolu Trafik Haftası kapsamında Kurşunlu İnci Kalender İlköğretim Okulunda etkinlik düzenlendi. İçişleri Bakanlığı tarafından; trafik düzeni ve güvenliğin arttırılması, karayollarını kullananların kurallara uymaları yönündeki farkındalığın ve paydaş kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve koordinasyon içerisinde trafik güvenliğine olan katkılarının artırılması amacıyla her yıl Mayıs ayının ilk cumartesi günü “Karayolu Trafik Güvenliği Günü”, takip eden hafta ise “Karayolu Trafik Haftası” olarak kutlanmakta. Bu bağlamda Aksu’da da etkinlik düzenlendi. Kurşunlu İnci Kalender İlköğretim Okulunda yapılan programa Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Celil Gökçen, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tatar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, Tarım İlçe Müdürü İhsan İnal ve jandarma ekipleri katıldı. Öğrencilere trafik eğitimi veren jandarma ekipleri ardından yolu trafiğe kapatarak öğrencilerle birlikte sürücüleri bilgilendirdi, onlara çiçek ve broşür verdi.
7-13 Mayıs Karayolu Trafik Haftası kapsamında Kurşunlu İnci Kalender İlköğretim Okulunda etkinlik düzenlendi.

7-13 Mayıs Karayolu Trafik Haftası kapsamında Kurşunlu İnci Kalender İlköğretim Okulunda etkinlik düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından; trafik düzeni ve güvenliğin arttırılması, karayollarını kullananların kurallara uymaları yönündeki farkındalığın ve paydaş kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve koordinasyon içerisinde trafik güvenliğine olan katkılarının artırılması amacıyla her yıl Mayıs ayının ilk cumartesi günü “Karayolu Trafik Güvenliği Günü”, takip eden hafta ise “Karayolu Trafik Haftası” olarak kutlanmakta. Bu bağlamda Aksu’da da etkinlik düzenlendi.

Kurşunlu İnci Kalender İlköğretim Okulunda yapılan programa Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Celil Gökçen, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tatar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, Tarım İlçe Müdürü İhsan İnal ve jandarma ekipleri katıldı.

Öğrencilere trafik eğitimi veren jandarma ekipleri ardından yolu trafiğe kapatarak öğrencilerle birlikte sürücüleri bilgilendirdi, onlara çiçek ve broşür verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.