Aksu’dan Afetzedelere Destek Kampanyasına Çağrı

Belediyeler 17.08.2021 - 19:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2234+ kez okundu.
 

Aksu’dan Afetzedelere Destek Kampanyasına Çağrı

Ülkemizin içinde bulunduğu orman yangınları ve sel afetlerinin meydana getirdiği tahribatın giderilmesi ve afetzedelerin mağduriyetlerinin kısa sürede giderilmesi için devletimiz tüm imkanlarıyla seferber oldu.
Ülkemizin içinde bulunduğu orman yangınları ve sel afetlerinin meydana getirdiği tahribatın giderilmesi ve afetzedelerin mağduriyetlerinin kısa sürede giderilmesi için devletimiz tüm imkanlarıyla seferber oldu. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın belirli bir koordinasyon içinde afetzedelere yardımcı olabilmesi için ise yardım kampanyasının AFAD’ın başkanlığında yapılması karara bağlandı. Aksu Kaymakamı Aydın Ergün’ün başkanlığında düzenlenen toplantıda sel bölgesindeki yaraların sarılması için yürütülecek olan kampanyanın detayları görüşüldü. İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla AFAD tarafından afet bölgesindeki yaraların sarılması için yardım kampanyası başlatıldı. “Ben de varım” sloganıyla başlatılan yardım kampanyası için Aksu da kolları sıvadı.  Toplantıya Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve yardım kampanyasında görev alacak ilgili kurumlar da katıldı. Aksu Kaymakamı Aydın Ergün sel bölgesine ayni ve nakdi yardımların yapılacağını ifade ederek, yardım toplama kampanyasının kurallarını ve ilkelerini anlattı. Ergün,  “AFAD tarafından açılan yardım kampanyasına Aksu olarak bizler de en iyi şekilde destek olmalıyız. İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda Akdeniz bölgesi olarak biz Sinop’a yardımda bulunacağız. Yardımların tek elden yürütülmesi ve en iyi şekilde organize edilerek Sinop’a ulaştırılması çok önemli. Kampanya kapsamında; gıda kolisi, kuru bakliyat, hijyen malzemeleri, giyim, ev malzemeleri kategorileri yer almakta. Aksu olarak el birliği ile ciddi bir yardım kampanyası gerçekleştireceğimize inanıyorum.” dedi. İçişleri Bakanlığının genelgesince ikinci el malzemeler ile zeytin, salça gibi ev yapımı ürünlerinin getirilmemesi gerekiyor. Aksu halkının her zaman afetzedelerin yanında yer aldığını ifade eden Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Karadeniz’deki sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza Aksu’dan büyük destek geleceğine inandığını vurguladı. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız 0505 9333303 ve 0532 3036321 numaralı telefonları arayarak detaylı bilgi alabilirler.
Ülkemizin içinde bulunduğu orman yangınları ve sel afetlerinin meydana getirdiği tahribatın giderilmesi ve afetzedelerin mağduriyetlerinin kısa sürede giderilmesi için devletimiz tüm imkanlarıyla seferber oldu.

Ülkemizin içinde bulunduğu orman yangınları ve sel afetlerinin meydana getirdiği tahribatın giderilmesi ve afetzedelerin mağduriyetlerinin kısa sürede giderilmesi için devletimiz tüm imkanlarıyla seferber oldu. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın belirli bir koordinasyon içinde afetzedelere yardımcı olabilmesi için ise yardım kampanyasının AFAD’ın başkanlığında yapılması karara bağlandı. Aksu Kaymakamı Aydın Ergün’ün başkanlığında düzenlenen toplantıda sel bölgesindeki yaraların sarılması için yürütülecek olan kampanyanın detayları görüşüldü.

İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla AFAD tarafından afet bölgesindeki yaraların sarılması için yardım kampanyası başlatıldı. “Ben de varım” sloganıyla başlatılan yardım kampanyası için Aksu da kolları sıvadı.  Toplantıya Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve yardım kampanyasında görev alacak ilgili kurumlar da katıldı. Aksu Kaymakamı Aydın Ergün sel bölgesine ayni ve nakdi yardımların yapılacağını ifade ederek, yardım toplama kampanyasının kurallarını ve ilkelerini anlattı. Ergün,  “AFAD tarafından açılan yardım kampanyasına Aksu olarak bizler de en iyi şekilde destek olmalıyız. İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda Akdeniz bölgesi olarak biz Sinop’a yardımda bulunacağız. Yardımların tek elden yürütülmesi ve en iyi şekilde organize edilerek Sinop’a ulaştırılması çok önemli. Kampanya kapsamında; gıda kolisi, kuru bakliyat, hijyen malzemeleri, giyim, ev malzemeleri kategorileri yer almakta. Aksu olarak el birliği ile ciddi bir yardım kampanyası gerçekleştireceğimize inanıyorum.” dedi.

İçişleri Bakanlığının genelgesince ikinci el malzemeler ile zeytin, salça gibi ev yapımı ürünlerinin getirilmemesi gerekiyor.

Aksu halkının her zaman afetzedelerin yanında yer aldığını ifade eden Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Karadeniz’deki sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza Aksu’dan büyük destek geleceğine inandığını vurguladı.

Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız 0505 9333303 ve 0532 3036321 numaralı telefonları arayarak detaylı bilgi alabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.