Aksulular Çanakkale’de Ecdadlarıyla Buluştu

Gündem 24.06.2019 - 20:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1866+ kez okundu.
 

Aksulular Çanakkale’de Ecdadlarıyla Buluştu

Aksu Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Çanakkale Gezisi’nin bu yılki turu gerçekleştirildi. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, geziye katılanları uğurlarken Çanakkale’nin önemine değindi.
Aksulu vatandaşlar her yıl olduğu gibi bu yıl da Çanakkale’de ecdatlarıyla buluştu. Aksu Belediyesi Çanakkale gezisine katılan vatandaşları cuma günü belediyenin önünden otobüslerle uğurladı. Uğurlama törenine katılan Belediye Başkanı Halil Şahin, belediyenin düzenlemiş olduğu sosyal ve kültürel etkinliklerin içinde en önemlisinin Çanakkale gezisi olduğunu vurguladı. Gezinin verimli geçmesini dileyen Şahin, rehberlerin iyi dinlenmesini tavsiye etti. Çanakkale’de geçmişimizin, tarihimizin yattığını dile getiren Başkan Şahin, ülkemizin buralara gelmesinde Çanakkale’nin büyük rolü olduğunu aktardı. Çanakkale’ye giden Aksulu vatandaşlar, burada savaşın gerçekleştirildiği alanları ve tarihi mekanları inceleyerek Çanakkale ruhunu yakından yaşadı.
Aksu Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Çanakkale Gezisi’nin bu yılki turu gerçekleştirildi. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, geziye katılanları uğurlarken Çanakkale’nin önemine değindi.

Aksulu vatandaşlar her yıl olduğu gibi bu yıl da Çanakkale’de ecdatlarıyla buluştu. Aksu Belediyesi Çanakkale gezisine katılan vatandaşları cuma günü belediyenin önünden otobüslerle uğurladı. Uğurlama törenine katılan Belediye Başkanı Halil Şahin, belediyenin düzenlemiş olduğu sosyal ve kültürel etkinliklerin içinde en önemlisinin Çanakkale gezisi olduğunu vurguladı. Gezinin verimli geçmesini dileyen Şahin, rehberlerin iyi dinlenmesini tavsiye etti. Çanakkale’de geçmişimizin, tarihimizin yattığını dile getiren Başkan Şahin, ülkemizin buralara gelmesinde Çanakkale’nin büyük rolü olduğunu aktardı.

Çanakkale’ye giden Aksulu vatandaşlar, burada savaşın gerçekleştirildiği alanları ve tarihi mekanları inceleyerek Çanakkale ruhunu yakından yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.