Aleviler Afet Bölgesinde

Asayiş 04.08.2021 - 20:37, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2723+ kez okundu.
 

Aleviler Afet Bölgesinde

Genel Başkanımız İsmet Kurt'un Öncülüğüyle yaşanan yangın felaketinden sonra bu gün Nazmiye Ablamızın yüzünün güldüğünü gördük bizim de yüzümüz güldü.
Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı İsmet Kurt’un öncülüğünde ve Alevi Kültür Dernekleri Döşemealtı Şube Başkanı Ergün Kurt,  Alevi Kültür Dernekleri Kepez Şube Başkanı Seher Şengünlü Yılmaza, Antalya AKD Şube Başkan Yardımcısı Hüseyin Bambal ve İyi Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ali Özbey’in katkılarıyla, Nazmiye 6 tane sütlü keçi ve yemleri teslim edildi. Alevi Kültür Dernekleri Döşemealtı Şube Başkanı Ergün Kurt yaptığı açıklamada şu ifadelere yerdi. Kurt, “Canlara can oluyoruz. Manavgat Saraçlı köyünde ağılı evi yanan ve hayvanları telef olan Nazmiye ablamızın Genel Başkanımızdan bir talebi olmuştu. Genel Başkanımız İsmet Kurt'un Öncülüğüyle yaşanan yangın felaketinden sonra bu gün Nazmiye Ablamızın yüzünün güldüğünü gördük bizim de yüzümüz güldü. Tek bildiğim iş keçi bakmak ben bununla geçinirim diyen Nazmiye Ablamıza 6 tane sütlü keçi ve yemlerini götürdük. Destek ve Emek veren Başta iyi yürekli, merhametli Genel Başkanım Sayın İsmet Kurt’a, Kepez Şube Başkanım Seher Şengünlü Yılmaza, Antalya AKD Şube Başkan Yardımcımız Hüseyin Bambal"a, İyi yürekli İyi Parti Döşemealtı İlçe Başkanımız Sayın Ali Özbey’e, Güzel yürekli ve yüreği Merhamet dolu Kenan Kaçar "Emmime" desteklerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum Hâk lokmalarını kabul etsin Pirim Hünkâr Hacı Bektaş-ı Veli yardımcıları Hızır yoldaşları olsun Evlerin, ağılların enkazları ekipler tarafından kaldırılmaya başlanmış. Nazmiye ablamız evini yapıp, ocağı tekrar tütmeye başladığında bizi çay ikram etmek üzere davet etti. Bu travmaların atlatıldığı, yaraların sarıldığı sağlıklı günlerde Nazmiye ablamızın misafiri olacağız. Yaralarımızı dayanışma ile birlikte saracağız” ifadelerini kullandı. #dinimiz #sevği #kâbemiz #insandır-#candır #canlarımıza #can #oluyoruz
Genel Başkanımız İsmet Kurt'un Öncülüğüyle yaşanan yangın felaketinden sonra bu gün Nazmiye Ablamızın yüzünün güldüğünü gördük bizim de yüzümüz güldü.

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı İsmet Kurt’un öncülüğünde ve Alevi Kültür Dernekleri Döşemealtı Şube Başkanı Ergün Kurt,  Alevi Kültür Dernekleri Kepez Şube Başkanı Seher Şengünlü Yılmaza, Antalya AKD Şube Başkan Yardımcısı Hüseyin Bambal ve İyi Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ali Özbey’in katkılarıyla, Nazmiye 6 tane sütlü keçi ve yemleri teslim edildi.

Alevi Kültür Dernekleri Döşemealtı Şube Başkanı Ergün Kurt yaptığı açıklamada şu ifadelere yerdi. Kurt, “Canlara can oluyoruz. Manavgat Saraçlı köyünde ağılı evi yanan ve hayvanları telef olan Nazmiye ablamızın Genel Başkanımızdan bir talebi olmuştu.

Genel Başkanımız İsmet Kurt'un Öncülüğüyle yaşanan yangın felaketinden sonra bu gün Nazmiye Ablamızın yüzünün güldüğünü gördük bizim de yüzümüz güldü.

Tek bildiğim iş keçi bakmak ben bununla geçinirim diyen Nazmiye Ablamıza 6 tane sütlü keçi ve yemlerini götürdük.

Destek ve Emek veren Başta iyi yürekli, merhametli Genel Başkanım Sayın İsmet Kurt’a, Kepez Şube Başkanım Seher Şengünlü Yılmaza, Antalya AKD Şube Başkan Yardımcımız Hüseyin Bambal"a,

İyi yürekli İyi Parti Döşemealtı İlçe Başkanımız Sayın Ali Özbey’e,

Güzel yürekli ve yüreği Merhamet dolu Kenan Kaçar "Emmime" desteklerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum

Hâk lokmalarını kabul etsin

Pirim Hünkâr Hacı Bektaş-ı Veli yardımcıları Hızır yoldaşları olsun

Evlerin, ağılların enkazları ekipler tarafından kaldırılmaya başlanmış. Nazmiye ablamız evini yapıp, ocağı tekrar tütmeye başladığında bizi çay ikram etmek üzere davet etti. Bu travmaların atlatıldığı, yaraların sarıldığı sağlıklı günlerde Nazmiye ablamızın misafiri olacağız. Yaralarımızı dayanışma ile birlikte saracağız” ifadelerini kullandı.

#dinimiz #sevği #kâbemiz #insandır-#candır #canlarımıza #can #oluyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.