Altı Pazaryeri Üstü Güneş Enerji Santrali

Belediyeler 12.08.2021 - 20:55, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2680+ kez okundu.
 

Altı Pazaryeri Üstü Güneş Enerji Santrali

Antalya'da ilk kez kapalı pazaryerinin üzerine kurduğu güneş panelleriyle yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelen Döşemealtı Belediyesi, pandemi koşullarının hakim olduğu 2020 yılında 1 milyon 119 bin kwh, bu yılın
Antalya'da ilk kez kapalı pazaryerinin üzerine kurduğu güneş panelleriyle yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelen Döşemealtı Belediyesi, pandemi koşullarının hakim olduğu 2020 yılında 1 milyon 119 bin kwh, bu yılın ilk 3 ayında 213 bin kwh  elektrik üretimi gerçekleştirdi. Yapılan üretimle belediyenin elektrik ihtiyacının yüzde 65’i karşılandı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in talimatıyla temiz ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yapıldı. Antalya'da ilk kez çatı üzeri güneş enerji sistemini hayata geçirerek diğer belediyeler ve kurumlara da örnek oldu. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Güneş panelleriyle çevreci enerji üretiyoruz. Bu sayede belediye bütçesine de katkı sağlıyoruz” dedi.
Antalya'da ilk kez kapalı pazaryerinin üzerine kurduğu güneş panelleriyle yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelen Döşemealtı Belediyesi, pandemi koşullarının hakim olduğu 2020 yılında 1 milyon 119 bin kwh, bu yılın

Antalya'da ilk kez kapalı pazaryerinin üzerine kurduğu güneş panelleriyle yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelen Döşemealtı Belediyesi, pandemi koşullarının hakim olduğu 2020 yılında 1 milyon 119 bin kwh, bu yılın ilk 3 ayında 213 bin kwh  elektrik üretimi gerçekleştirdi. Yapılan üretimle belediyenin elektrik ihtiyacının yüzde 65’i karşılandı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in talimatıyla temiz ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yapıldı. Antalya'da ilk kez çatı üzeri güneş enerji sistemini hayata geçirerek diğer belediyeler ve kurumlara da örnek oldu. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Güneş panelleriyle çevreci enerji üretiyoruz. Bu sayede belediye bütçesine de katkı sağlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.