Antalya Bitlis Kültür Ve Dayanışma Derneği Üyeleri Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Asayiş 16.06.2019 - 23:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2422+ kez okundu.
 

Antalya Bitlis Kültür Ve Dayanışma Derneği Üyeleri Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Antalya’da faaliyetlerini yürüten, Antalya Bitlis Kültür Ve Dayanışma Derneği hafta sonu Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM)  yapılan kahvaltıda bazı STK Başkanları ve Bitlisliler katıldı. Antalya Bitlis Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Vedat Yapa ve Dernek Yönetiminin hazır bulunduğu kahvaltıyı organize eden, Başkanı Vedat Yapa yaptığı çok kısa açılış konuşmasında, “Sevgili hemşerilerim bu pazar sabahında eşlerinizden çocuklarınızdan ayrı kalıp derneğimizde bulunduğunuz için sizlere ve bizleri  yalnız bırakmayan Bitlisli hemşerilerimize hoş geldiniz diyor ve çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Kahvaltının sonunda katılımcılar memnuniyetlerini dile getirerek, Başkan Vedat Yapa ve ekibine teşekkür ederek başarılar dilediler. .

Antalya’da faaliyetlerini yürüten, Antalya Bitlis Kültür Ve Dayanışma Derneği hafta sonu Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM)  yapılan kahvaltıda bazı STK Başkanları ve Bitlisliler katıldı.

Antalya Bitlis Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Vedat Yapa ve Dernek Yönetiminin hazır bulunduğu kahvaltıyı organize eden, Başkanı Vedat Yapa yaptığı çok kısa açılış konuşmasında, “Sevgili hemşerilerim bu pazar sabahında eşlerinizden çocuklarınızdan ayrı kalıp derneğimizde bulunduğunuz için sizlere ve bizleri  yalnız bırakmayan Bitlisli hemşerilerimize hoş geldiniz diyor ve çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Kahvaltının sonunda katılımcılar memnuniyetlerini dile getirerek, Başkan Vedat Yapa ve ekibine teşekkür ederek başarılar dilediler.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.