Hüseyin Ergen’i Hiçbir Şey Durduramadı

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 26.04.2024 - 19:13, Güncelleme: 26.04.2024 - 19:13 2789 kez okundu.
 

Hüseyin Ergen’i Hiçbir Şey Durduramadı

Ergen Partisine küsmedi ve kongre çalışmalarına tam destek verdi.
antalyahabertakip.com - Geçen Sene haksız yere İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanlığından alınan ve akabinde Parti İçinde Yaşanmaması gereken bir olaya maruz bırakılan Ergen Partisine küsmedi ve kongre çalışmalarına tam destek verdi. İYİ Partinin temiz bir sayfa açacağına inandığını belirten Ergen “İyi Partinin Geleceği İçin Çalışmaya Devam. Yılmadık Yılmayacağız Koray Aydın’la Sil Baştan tekrar geliyoruz. Yapılacak olan Kongre’nin partimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Ergen Partisine küsmedi ve kongre çalışmalarına tam destek verdi.

antalyahabertakip.com - Geçen Sene haksız yere İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanlığından alınan ve akabinde Parti İçinde Yaşanmaması gereken bir olaya maruz bırakılan Ergen Partisine küsmedi ve kongre çalışmalarına tam destek verdi.

İYİ Partinin temiz bir sayfa açacağına inandığını belirten Ergen “İyi Partinin Geleceği İçin Çalışmaya Devam. Yılmadık Yılmayacağız Koray Aydın’la Sil Baştan tekrar geliyoruz.

Yapılacak olan Kongre’nin partimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.