Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ‘dan 2021-2022 Adli Yılı Açılış Mesajı

Asayiş 02.09.2021 - 21:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2835+ kez okundu.
 

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ‘dan 2021-2022 Adli Yılı Açılış Mesajı

Devletin temelini oluşturan ana güçlerden biri de yargı erkidir. İnsan hakları ve hukukun üstünlüğü ilkeleri çerçevesinde temel hak ve özgürlüklerin korunması ve adaletin sağlanabilmesi ancak, yargısal faaliyetleri
Devletin temelini oluşturan ana güçlerden biri de yargı erkidir. İnsan hakları ve hukukun üstünlüğü ilkeleri çerçevesinde temel hak ve özgürlüklerin korunması ve adaletin sağlanabilmesi ancak, yargısal faaliyetleri eksiksiz bir şekilde zamanında yürütülmesi ile mümkün olmaktadır. Güvenilir ve hızlı bir şekilde tesis edilen adaletin toplumsal barış ve huzurun en güçlü teminatı olduğu bilinciyle, şimdiye kadar olduğu gibi 2021-2022 adli yıl döneminde de tarafsız, bağımsız, hızlı, etkin ve verimli bir şekilde, aziz milletimize adli hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, adaletin tecellisi için fedakârca çalışan Hâkimlerimiz, Cumhuriyet Savcılarımız, Avukatlarımız, adliye ve ceza infaz kurumları personelimizin yeni adli yılını kutluyor, yeni adli yılın vatandaşlarımıza, adliyemize, ülkemize ve tüm yargı camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Başta yargı mensubu şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle yâd eder, Türk Yargı teşkilatımızdan emekli olan ve halen görevi başında olan tüm meslektaşlarıma ve çalışma arkadaşlarıma saygılarımı sunarım.
Devletin temelini oluşturan ana güçlerden biri de yargı erkidir. İnsan hakları ve hukukun üstünlüğü ilkeleri çerçevesinde temel hak ve özgürlüklerin korunması ve adaletin sağlanabilmesi ancak, yargısal faaliyetleri

Devletin temelini oluşturan ana güçlerden biri de yargı erkidir. İnsan hakları ve hukukun üstünlüğü ilkeleri çerçevesinde temel hak ve özgürlüklerin korunması ve adaletin sağlanabilmesi ancak, yargısal faaliyetleri eksiksiz bir şekilde zamanında yürütülmesi ile mümkün olmaktadır.

Güvenilir ve hızlı bir şekilde tesis edilen adaletin toplumsal barış ve huzurun en güçlü teminatı olduğu bilinciyle, şimdiye kadar olduğu gibi 2021-2022 adli yıl döneminde de tarafsız, bağımsız, hızlı, etkin ve verimli bir şekilde, aziz milletimize adli hizmetleri vermeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, adaletin tecellisi için fedakârca çalışan Hâkimlerimiz, Cumhuriyet Savcılarımız, Avukatlarımız, adliye ve ceza infaz kurumları personelimizin yeni adli yılını kutluyor, yeni adli yılın vatandaşlarımıza, adliyemize, ülkemize ve tüm yargı camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Başta yargı mensubu şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle yâd eder, Türk Yargı teşkilatımızdan emekli olan ve halen görevi başında olan tüm meslektaşlarıma ve çalışma arkadaşlarıma saygılarımı sunarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.