Antalya’da Bonzai İmalathanesi Çökertildi Yakalanan 2 Şüpheli Tutuklandı

Asayiş 12.06.2020 - 20:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3104+ kez okundu.
 

Antalya’da Bonzai İmalathanesi Çökertildi Yakalanan 2 Şüpheli Tutuklandı

Son günlerde ilimizde sentetik kannabinoid (Bonzai) hammaddesinin A4 kâğıdına emdirilmiş haline sıklıkla rastlanmaktadır. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce sürdürülen çalışmalar neticesinde, Antalya’da A4 kâğıdına emdirilmiş Bonzai (Sentetik Kannabinoid) üreten ve Antalya’ya dağıtım yaptığı değerlendirilen şahıslar tespit edilmiş; Bu kapsamda Kepez ilçesi Gaziler Mahallesinde bulunan bir ikamete düzenlenen operasyonda; Bonzai (Sentetik Kannabinoid) üretiminde kullanılan daralı (210) gram Fubinica (Sentetik Kannabinoid) maddesi, daralı (210) gram tütüne emdirilmiş vaziyette Bonzai (Sentetik Kannabinoid) maddesi, net ağırlığı (134) gram gelen Sentetik Kannabinoid sıvısı ve 190*280 cm boyutlarında uyuşturucu emdirilmiş kâğıt, daralı (2) gram esrar maddesi, (2) adet hassas terazi ve bonzai üretiminde kullanılan çok sayıda materyal ele geçirilmiş, olay ile ilgili olarak (Z.A.O.) ve (E.O.) isimli şahıslar yakalanmıştır. Şüpheli şahıslar şayet yakalanmamış olsalardı, yaklaşık olarak (407.540) kişiyi zehirleyebileceklerdi. Şüpheli (Z.A.O.) ve (E.O.) isimli şahıslar hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan adli işlem yapılmış ve sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Son günlerde ilimizde sentetik kannabinoid (Bonzai) hammaddesinin A4 kâğıdına emdirilmiş haline sıklıkla rastlanmaktadır. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce sürdürülen çalışmalar neticesinde, Antalya’da A4 kâğıdına emdirilmiş Bonzai (Sentetik Kannabinoid) üreten ve Antalya’ya dağıtım yaptığı değerlendirilen şahıslar tespit edilmiş;

Bu kapsamda Kepez ilçesi Gaziler Mahallesinde bulunan bir ikamete düzenlenen operasyonda; Bonzai (Sentetik Kannabinoid) üretiminde kullanılan daralı (210) gram Fubinica (Sentetik Kannabinoid) maddesi, daralı (210) gram tütüne emdirilmiş vaziyette Bonzai (Sentetik Kannabinoid) maddesi, net ağırlığı (134) gram gelen Sentetik Kannabinoid sıvısı ve 190*280 cm boyutlarında uyuşturucu emdirilmiş kâğıt, daralı (2) gram esrar maddesi, (2) adet hassas terazi ve bonzai üretiminde kullanılan çok sayıda materyal ele geçirilmiş, olay ile ilgili olarak (Z.A.O.) ve (E.O.) isimli şahıslar yakalanmıştır.

Şüpheli şahıslar şayet yakalanmamış olsalardı, yaklaşık olarak (407.540) kişiyi zehirleyebileceklerdi.

Şüpheli (Z.A.O.) ve (E.O.) isimli şahıslar hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan adli işlem yapılmış ve sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.