Antalya’da Online Gıda Paneli Düzenleniyor

Asayiş 24.06.2020 - 19:35, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 1981+ kez okundu.
 

Antalya’da Online Gıda Paneli Düzenleniyor

Bi'dünya Gıda: Sürdürülebilir Tarım Ve Gıda
Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü tarafından 25 Haziran 2020 Perşembe günü saat 14:00'te ZOOM programı üzerinden “Sürdürülebilir Tarım ve Gıda” konulu bir panel düzenleyecek. Bİ'DÜNYA GIDA: SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM VE GIDA başlıklı online panelin moderatörlüğü AKÇAM Müdürü Prof.Dr.Şule ORMAN tarafından gerçekleştirilecektir. Panelistlerden Antalya İl Tarım ve Orman Müdür V. Gökhan KARACA Tarım Merkezi Antalya’da Üretim ve Gıda Güvenliği konusunu işlerken , BM Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Türkiye Temsilci Yardımcısı Dr.Ayşegül SELIŞIK Gıdanı koru Sofrana Sahip Çık projesi üzerine konuşacak. Ünlü beslenme uzmanı ve aktivist Dilara KOÇAK ise Sürdürülebilir Beslenme ve Tarım konusuyla panelde yer alacak. Online Panel “Zoom” isimli telekonferans programı üzerinden yapılacak olup zoom uygulamasını yükleyen katılımcılar 25 Haziran 2020 Perşembe günü saat 13:45’ten itibaren meeting id olarak 813 4794 9248, password olarak 123456 şifresini girmesi ile bulundukları yerden akıllı telefon, tablet yada bilgisayarlarından panele katılabileceklerdir.
Bi'dünya Gıda: Sürdürülebilir Tarım Ve Gıda

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü tarafından 25 Haziran 2020 Perşembe günü saat 14:00'te ZOOM programı üzerinden “Sürdürülebilir Tarım ve Gıda” konulu bir panel düzenleyecek.

Bİ'DÜNYA GIDA: SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM VE GIDA başlıklı online panelin moderatörlüğü AKÇAM Müdürü Prof.Dr.Şule ORMAN tarafından gerçekleştirilecektir.

Panelistlerden Antalya İl Tarım ve Orman Müdür V. Gökhan KARACA Tarım Merkezi Antalya’da Üretim ve Gıda Güvenliği konusunu işlerken , BM Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Türkiye Temsilci Yardımcısı Dr.Ayşegül SELIŞIK Gıdanı koru Sofrana Sahip Çık projesi üzerine konuşacak. Ünlü beslenme uzmanı ve aktivist Dilara KOÇAK ise Sürdürülebilir Beslenme ve Tarım konusuyla panelde yer alacak.

Online Panel “Zoom” isimli telekonferans programı üzerinden yapılacak olup zoom uygulamasını yükleyen katılımcılar 25 Haziran 2020 Perşembe günü saat 13:45’ten itibaren meeting id olarak 813 4794 9248, password olarak 123456 şifresini girmesi ile bulundukları yerden akıllı telefon, tablet yada bilgisayarlarından panele katılabileceklerdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.