Antalya'dan Halk TV ve Levent Gültekin'e Sert Tepki

Politika 27.03.2022 - 15:41, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 1773+ kez okundu.
 

Antalya'dan Halk TV ve Levent Gültekin'e Sert Tepki

Halk TV'deki programda Muharrem İnce ve Memleket Partisi hakkında açıklamalarda bulunan Levent Gültekin'e Antalya'dan cevap geldi.
Halk TV'deki programda Muharrem İnce ve Memleket Partisi hakkında açıklamalarda bulunan Levent Gültekin'e Antalya'dan cevap geldi. Halk TV'deki programda Muharrem İnce ve Memleket Partisi hakkında açıklamalarda bulunan Levent Gültekin'e Antalya'dan cevap geldi. Memleket Partisi'nin nasıl finanse ettiği yönündeki açıklamalarına, sosyal medya hesabından yanıt vererek tepki gösteren Muharrem İnce; "Geçmişte hakkımda başlatılan iftira kampanyasına alet olup özür dilemek zorunda kalmıştınız. Halk TV'den bana çağrı yapıyorsunuz, partiyi nasıl finanse ettiğimizi soruyorsunuz. Davet edin gelirim yanıt veririm, tüm hesapları da getiririm. Peki siz yorum yaptığınız kanalın hesaplarını, finansmanını, kimlerden destek aldığını, destek aldığını kurumlar nedeniyle Muharrem İnce'ye ve Memleket Partisi'ne ekranlarını kapattığını açıklayabilir misiniz? Elinizdeki gücü kullanarak arkamdan atıp tutuyorsunuz. Beni davet edip söz hakkı vermezseniz namertsiniz. Ben buradayım, hodri meydan!" ifadelerini kullandı. ANTALYA'DAN SERT TEPKİ Levent Gültekin'in açıklamalarına sert bir tepki de Antalya'dan geldi. Memleket Partisi Antalya il yönetim kurulu üyesi Selda Demirel, " AKP'nin ilk parlak kadrolarının arasında yer alan bir ismin o gün soramadığı soruları, bugün ne hikmetse yakışıksız bir üslup ile merak edip sorması düşündürücüdür. Türkiye'nin dört bir tarafında on binlerce insanın alın terine ve emeğine gölge düşürme, leke sürme gayretidir. Memleket Partisi'nin arkasında belediyelerin bütçesi yok, hazine yardımı yok, yoktan var edilen iş adamlarının diyet paraları yok" dedi. Demirel, şöyle devam etti: "Memleket Partisi kurulduğu ilk günden bugüne imece usulü ile finanse edilmektedir. Partimizin her bir neferi bulunduğu bölgelerde il ve ilçe örgütlenmelerine dişinden tırnağından arttırdığı alın terlerini ortaya koyarak destek olmaktadır. On binlerce insanın Türkiye'nin geleceğini kurtarmak, dürüst, temiz bir siyaset için vermiş olduğu maddi ve manevi desteğe gölge düşürmeye kimsenin gücü yetmez! Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi yola başvururlarsa vursunlar, bu kanın akışına kimse engel olamayacak. Kuvâ-yi Milliye ruhu ile Türkiye'yi geçmişte nasıl bu mihraklardan kurtarmış isek bugün de bunu başaracağız. Merak edenlere "parayı nereden buluyor" sorusuna cevabımız; Biz, bizler, binler, on binler... Veriyoruz, buluyoruz!" ifadelerini kullandı.
Halk TV'deki programda Muharrem İnce ve Memleket Partisi hakkında açıklamalarda bulunan Levent Gültekin'e Antalya'dan cevap geldi.

Halk TV'deki programda Muharrem İnce ve Memleket Partisi hakkında açıklamalarda bulunan Levent Gültekin'e Antalya'dan cevap geldi.

Halk TV'deki programda Muharrem İnce ve Memleket Partisi hakkında açıklamalarda bulunan Levent Gültekin'e Antalya'dan cevap geldi.

Memleket Partisi'nin nasıl finanse ettiği yönündeki açıklamalarına, sosyal medya hesabından yanıt vererek tepki gösteren Muharrem İnce; "Geçmişte hakkımda başlatılan iftira kampanyasına alet olup özür dilemek zorunda kalmıştınız. Halk TV'den bana çağrı yapıyorsunuz, partiyi nasıl finanse ettiğimizi soruyorsunuz. Davet edin gelirim yanıt veririm, tüm hesapları da getiririm.

Peki siz yorum yaptığınız kanalın hesaplarını, finansmanını, kimlerden destek aldığını, destek aldığını kurumlar nedeniyle Muharrem İnce'ye ve Memleket Partisi'ne ekranlarını kapattığını açıklayabilir misiniz?

Elinizdeki gücü kullanarak arkamdan atıp tutuyorsunuz. Beni davet edip söz hakkı vermezseniz namertsiniz. Ben buradayım, hodri meydan!" ifadelerini kullandı.

ANTALYA'DAN SERT TEPKİ

Levent Gültekin'in açıklamalarına sert bir tepki de Antalya'dan geldi.

Memleket Partisi Antalya il yönetim kurulu üyesi Selda Demirel, " AKP'nin ilk parlak kadrolarının arasında yer alan bir ismin o gün soramadığı soruları, bugün ne hikmetse yakışıksız bir üslup ile merak edip sorması düşündürücüdür. Türkiye'nin dört bir tarafında on binlerce insanın alın terine ve emeğine gölge düşürme, leke sürme gayretidir. Memleket Partisi'nin arkasında belediyelerin bütçesi yok, hazine yardımı yok, yoktan var edilen iş adamlarının diyet paraları yok" dedi.

Demirel, şöyle devam etti:

"Memleket Partisi kurulduğu ilk günden bugüne imece usulü ile finanse edilmektedir. Partimizin her bir neferi bulunduğu bölgelerde il ve ilçe örgütlenmelerine dişinden tırnağından arttırdığı alın terlerini ortaya koyarak destek olmaktadır.

On binlerce insanın Türkiye'nin geleceğini kurtarmak, dürüst, temiz bir siyaset için vermiş olduğu maddi ve manevi desteğe gölge düşürmeye kimsenin gücü yetmez!

Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi yola başvururlarsa vursunlar, bu kanın akışına kimse engel olamayacak. Kuvâ-yi Milliye ruhu ile Türkiye'yi geçmişte nasıl bu mihraklardan kurtarmış isek bugün de bunu başaracağız.

Merak edenlere "parayı nereden buluyor" sorusuna cevabımız; Biz, bizler, binler, on binler... Veriyoruz, buluyoruz!" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.