Antalya Kent Konseyi Aksu’da

Gündem 15.05.2019 - 00:16, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2158+ kez okundu.
 

Antalya Kent Konseyi Aksu’da

Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve yürütme kurulu üyeleri Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Şahin konuklarına Aksu hakkında ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e yeni dönemi ile ilgili hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve yürütme kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Şahin ilçedeki çalışmalar hakkında konuklarına bilgiler verdi. Planlama çalışmaları, EXPO 2016 alanı ve turizm üzerine misafirlerine bilgiler veren Şahin, Kurt’un birlikte çalışabilecekleri konularda Kent Konseyi’nin işbirliğine hazır olduğunu açıklamasına da memnuniyetle yaklaştı.

Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve yürütme kurulu üyeleri Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Şahin konuklarına Aksu hakkında ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e yeni dönemi ile ilgili hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve yürütme kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Şahin ilçedeki çalışmalar hakkında konuklarına bilgiler verdi. Planlama çalışmaları, EXPO 2016 alanı ve turizm üzerine misafirlerine bilgiler veren Şahin, Kurt’un birlikte çalışabilecekleri konularda Kent Konseyi’nin işbirliğine hazır olduğunu açıklamasına da memnuniyetle yaklaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.