Antalya Polisi Şehirlerarası Otobüs Sürücülerini Kural İhlallerine Yönelik Uyardı

Asayiş 29.04.2019 - 21:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2185+ kez okundu.
 

Antalya Polisi Şehirlerarası Otobüs Sürücülerini Kural İhlallerine Yönelik Uyardı

Yaklaşmakta olan Ramazan Ayı öncesinde; yol kullanıcılarının kazalardan korunmalarına, sürücülerimizin kendileri ve beraberindekileri ile güvenli yolculuk yapmalarına katkıda bulunmak amacıyla Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli trafik eğiticilerimiz Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yaptıkları eğitim faaliyetlerinde; peronlarda bulunan otobüslerin içerisine girerek, araç şoförlerinin sıklıkla yaptığı kural ihlallerinden emniyet kemeri, aşırı hız, araç kullanırken cep telefonu kullanımı, araç kullanım süreleri uyarılarak anlatılmış, yolculara ise seyahatleri süresince emniyet kemeri kullanır halde yolculuk yapmaları, kurallara uyulmadığı takdirde yaşanacak trafik kazalarında yaralanma ve ölüm riskinin artacağı konularına dikkat çekilmiştir. Trafik eğitim faaliyetleri ile gerçekleştirilmek istenen amaç; yol kullanıcılarının kural ihlalleri yapmasını engelleyerek, bu eğitim çalışmalarının onları korumak amacıyla yapıldığının fark ettirilmesi ve trafik kazalarının önüne geçilmesidir.

Yaklaşmakta olan Ramazan Ayı öncesinde; yol kullanıcılarının kazalardan korunmalarına, sürücülerimizin kendileri ve beraberindekileri ile güvenli yolculuk yapmalarına katkıda bulunmak amacıyla Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli trafik eğiticilerimiz Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yaptıkları eğitim faaliyetlerinde; peronlarda bulunan otobüslerin içerisine girerek, araç şoförlerinin sıklıkla yaptığı kural ihlallerinden emniyet kemeri, aşırı hız, araç kullanırken cep telefonu kullanımı, araç kullanım süreleri uyarılarak anlatılmış, yolculara ise seyahatleri süresince emniyet kemeri kullanır halde yolculuk yapmaları, kurallara uyulmadığı takdirde yaşanacak trafik kazalarında yaralanma ve ölüm riskinin artacağı konularına dikkat çekilmiştir.

Trafik eğitim faaliyetleri ile gerçekleştirilmek istenen amaç; yol kullanıcılarının kural ihlalleri yapmasını engelleyerek, bu eğitim çalışmalarının onları korumak amacıyla yapıldığının fark ettirilmesi ve trafik kazalarının önüne geçilmesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.