Antalyalı Takdiri Hak Ediyor

Politika 05.04.2020 - 17:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2088+ kez okundu.
 

Antalyalı Takdiri Hak Ediyor

Ak Parti Antalya Milletvekili, TBMM Akdeniz-Pa Komisyonu Başkanı Atay USLU, “Biraz sabır, güzel günler yakın” başlıklı bir yazı kaleme alarak, Antalyalı hemşerilerine  bir mesaj yayınladı: HER İNSANIN KADERİ DİĞERİNE BAĞLI. BİRAZ SABIR, GÜZEL GÜNLER YAKIN... Bir kez daha, Dünyamızın küçücük bir köy olduğunu  gördük. Virüs, Bir ülkeyi yada bir bölgeyi değil, tüm insanlığı  sınavdan geçiriyor. Virüs sınır tanımıyor ve Virüs yayılırken insanı araç olarak kullanıyor. Tedbirli olmalıyız, Devletimizin ortaya koyduğu tedbirlere harfiyen uymalıyız. Tedbirlere uymayan bir kişi, kendini yada yakınlarını değil, Tüm Gezegenimizi tehlikeye düşürüyor. Her insanın kaderi diğerine doğrudan bağlı. Tek tek tedbirleri uygulamak zorundayız. Tedbirleri uygulamak bireysel değil, insanlığa karşı bir sorumluluk. İnanıyoruz; İnsanlık virüsle yaptığı “ 3. Dünya Savaşı” sayılabilecek mücadeleden, galip çıkacaktır. Bu süreçte “Tek Bir Dünya” olarak, daha çok dayanışma içinde, el ele, gönül gönüle yürümek zorundayız. BÜYÜK BİR MİLLETİZ, GÜÇLÜ BİR DEVLETİZ. Tüm ülkelerde  virüsün salgın süreci sönmediği sürece, Dünyamızda tehlike devam edecek. Türkiye olarak hem üzerimize düşeni yapıyoruz hem de yardım isteyen İspanya, İtalya gibi salgından çok etkilenen ülkelere sağlık paketi yardımlarını yapıyoruz. Medeniyetimizde, ikram şereftir, paylaşmak görevdir.  Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi, mali tedbirler ve finansal destekler ile Devletimiz Milletimizin yanında. Biz Bize Yeteriz Türkiyem, ile milletimiz kenetlenmiş durumda. Kurumlarımız, Bakanlıklarımız, Belediyelerimiz teyakkuzda.  Devletimize, Milletimize, Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz. ANTALYALI TAKDİRİ HAK EDİYOR. Antalya’ya ve hemşerilerimize bu süreçte teşekkür ediyoruz. Antalyalı hemşerilerimizin tedbirlere uyma hususunda, büyük bir gayret ve titizlik içinde olduğunu memnuniyetle müşahede ediyoruz.  Bu süreçte bir süre daha hassasiyetimizi arttırarak devam ettirmeliyiz. Evlerimizde kalmalıyız. Biraz sabır.  Güzel günler tekrar gelecek. Bir teşekkür de Kurumlarımıza. Sürecin ilk anından itibaren hızla tedbirleri uygulayan, Hıfzıssıhha kararlarını alan tüm kurumlarımıza ve çalışanlarına ve özellikle Valimiz Münir Karaloğlu’na teşekkürlerimizi sunarız. Fedakarca görevlerine devam eden Sağlık Çalışanlarımıza, Jandarmamıza, Emniyetimize, Belediyelerimize, Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.  ANTALYA ÇİFTÇİSİNE TEŞEKKÜRLER. Üretmeye devam eden, tedarik zincirinin her aşamasında fedakarca hizmet eden,  özel sektörümüze, çalışanlarına ve özellikle tarımsal üretimde hiç kesinti ve sıkıntı olmayacak diyerek ürünlerini yetiştirmeye devam eden Antalyalı çiftçilerimize teşekkür ediyoruz. Dünyamız inşallah güzel günlere kısa süre içinde kavuşacak. Beraber Aşacağız, Birlikte Başaracağız. Selam. sevgi ve saygılarımla...

Ak Parti Antalya Milletvekili,

TBMM Akdeniz-Pa Komisyonu Başkanı Atay USLU, “Biraz sabır, güzel günler yakın” başlıklı bir yazı kaleme alarak, Antalyalı hemşerilerine  bir mesaj yayınladı:

HER İNSANIN KADERİ DİĞERİNE BAĞLI.

BİRAZ SABIR, GÜZEL GÜNLER YAKIN...

Bir kez daha, Dünyamızın küçücük bir köy olduğunu  gördük.

Virüs, Bir ülkeyi yada bir bölgeyi değil, tüm insanlığı  sınavdan geçiriyor.

Virüs sınır tanımıyor ve Virüs yayılırken insanı araç olarak kullanıyor.

Tedbirli olmalıyız, Devletimizin ortaya koyduğu tedbirlere harfiyen uymalıyız.

Tedbirlere uymayan bir kişi, kendini yada yakınlarını değil, Tüm Gezegenimizi tehlikeye düşürüyor.

Her insanın kaderi diğerine doğrudan bağlı. Tek tek tedbirleri uygulamak zorundayız. Tedbirleri uygulamak bireysel değil, insanlığa karşı bir sorumluluk.

İnanıyoruz; İnsanlık virüsle yaptığı

“ 3. Dünya Savaşı” sayılabilecek mücadeleden, galip çıkacaktır.

Bu süreçte “Tek Bir Dünya” olarak, daha çok dayanışma içinde,

el ele, gönül gönüle yürümek zorundayız.

BÜYÜK BİR MİLLETİZ, GÜÇLÜ BİR DEVLETİZ.

Tüm ülkelerde  virüsün salgın süreci sönmediği sürece, Dünyamızda tehlike devam edecek. Türkiye olarak hem üzerimize düşeni yapıyoruz hem de yardım isteyen İspanya, İtalya gibi salgından çok etkilenen ülkelere sağlık paketi yardımlarını yapıyoruz. Medeniyetimizde, ikram şereftir, paylaşmak görevdir. 

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi, mali tedbirler ve finansal destekler ile Devletimiz Milletimizin yanında. Biz Bize Yeteriz Türkiyem, ile milletimiz kenetlenmiş durumda. Kurumlarımız, Bakanlıklarımız, Belediyelerimiz teyakkuzda.  Devletimize, Milletimize, Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz.

ANTALYALI TAKDİRİ HAK EDİYOR.

Antalya’ya ve hemşerilerimize bu süreçte teşekkür ediyoruz. Antalyalı hemşerilerimizin tedbirlere uyma hususunda, büyük bir gayret ve titizlik içinde olduğunu memnuniyetle müşahede ediyoruz.  Bu süreçte bir süre daha hassasiyetimizi arttırarak devam ettirmeliyiz. Evlerimizde kalmalıyız. Biraz sabır.  Güzel günler tekrar gelecek.

Bir teşekkür de Kurumlarımıza. Sürecin ilk anından itibaren hızla tedbirleri uygulayan, Hıfzıssıhha kararlarını alan tüm kurumlarımıza ve çalışanlarına ve özellikle Valimiz Münir Karaloğlu’na teşekkürlerimizi sunarız. Fedakarca görevlerine devam eden Sağlık Çalışanlarımıza, Jandarmamıza, Emniyetimize, Belediyelerimize, Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. 

ANTALYA ÇİFTÇİSİNE TEŞEKKÜRLER.

Üretmeye devam eden, tedarik zincirinin her aşamasında fedakarca hizmet eden,  özel sektörümüze, çalışanlarına ve özellikle tarımsal üretimde hiç kesinti ve sıkıntı olmayacak diyerek ürünlerini yetiştirmeye devam eden Antalyalı çiftçilerimize teşekkür ediyoruz.

Dünyamız inşallah güzel günlere kısa süre içinde kavuşacak.

Beraber Aşacağız,

Birlikte Başaracağız.

Selam. sevgi ve saygılarımla...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.