Antalyaspor'a Sürpriz Aday: Cihat Gökalp Başkanlık İçin Kolları Sıvadı
Antalyaspor'a Sürpriz Aday: Cihat Gökalp Başkanlık İçin Kolları Sıvadı
Antalyaspor'da yaklaşan olağanüstü genel kurul öncesi başkanlık yarışında sürpriz bir gelişme yaşandı.
antalyahabertakip.com - Kırmızı-beyazlı kulübün Asbaşkanı Cihat Gökalp'in başkanlığa aday olduğu öğrenildi.
Uzun yıllardır Antalyaspor yönetiminde çeşitli görevlerde bulunan ve son dönemde asbaşkanlık görevini yürüten Cihat Gökalp'in, kulübün içinde bulunduğu mali ve sportif süreçleri yakından takip etmesi nedeniyle camianın önemli isimlerinden biri olarak gösterildiği belirtiliyor.
Edinilen bilgilere göre Gökalp, önümüzdeki günlerde yönetim kurulu listesini ve projelerini kamuoyuyla paylaşmaya hazırlanıyor. Antalyaspor'un mali yapısının güçlendirilmesi, kurumsal yapının geliştirilmesi ve sportif başarıların sürdürülebilir hale getirilmesi konusunda çalışmalar yaptığı ifade ediliyor.
Başkan adaylığı kulislerde büyük yankı uyandırırken, kırmızı-beyazlı camianın önde gelen isimlerinin de Gökalp'e destek verdiği konuşuluyor. Antalyaspor taraftarları ise genel kurul sürecinde ortaya çıkacak diğer adayları ve projeleri merakla bekliyor.
Öte yandan Antalyaspor'da başkanlık yarışının önümüzdeki günlerde daha da hareketlenmesi beklenirken, Cihat Gökalp'in adaylığının resmiyet kazanmasıyla birlikte kulüpte yeni bir dönemin kapılarının aralanabileceği değerlendiriliyor.
Antalyaspor camiası şimdi gözünü yapılacak açıklamalara ve genel kurul sürecine çevirmiş durumda.
Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
