Atatürk Mahallesinde Hint Keneviri Yetiştirilen Adreslere Eş Zamanlı Operasyon Düzenlendi

Asayiş 03.06.2020 - 21:16, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2997+ kez okundu.
 

Atatürk Mahallesinde Hint Keneviri Yetiştirilen Adreslere Eş Zamanlı Operasyon Düzenlendi

Müdürlüğü görevlilerimizce ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda; Atatürk Mahallesinde bulunan bahçe içerisinde yer alan ikamet, ikametin müştemilatında ve bahçe içerisinde (Y.G.), (A.K.), ve (G.K.) isimli şahısların kenevir bitkisi yetiştirdiği, kenevir bitkilerini ikamete gelen tanıdığı şahıslara pazarladıkları bilgileri elde edilmesi üzerine 29 Mayıs günü eş zamanlı olarak düzenlenen 3 operasyonda;   *   Daralı (165) gram toz esrar maddesi,   *   Daralı (836) gram esrar maddesi,   *   Boyları değişen toplamda (152) kök kenevir bitkisi, Ø   *   (1) Adet tabanca ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden şüpheliler (Y.G.), (A.K.), ve (G.K.) isimli şahıslar hakkında   “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama”, “2313 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek” ve  “6136 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek” suçlarından işlem yapılmıştır. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Müdürlüğü görevlilerimizce ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda;

Atatürk Mahallesinde bulunan bahçe içerisinde yer alan ikamet, ikametin müştemilatında ve bahçe içerisinde (Y.G.), (A.K.), ve (G.K.) isimli şahısların kenevir bitkisi yetiştirdiği, kenevir bitkilerini ikamete gelen tanıdığı şahıslara pazarladıkları bilgileri elde edilmesi üzerine 29 Mayıs günü eş zamanlı olarak düzenlenen 3 operasyonda;

  *   Daralı (165) gram toz esrar maddesi,
  *   Daralı (836) gram esrar maddesi,
  *   Boyları değişen toplamda (152) kök kenevir bitkisi, Ø
  *   (1) Adet tabanca ele geçirilmiştir.

Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden şüpheliler (Y.G.), (A.K.), ve (G.K.) isimli şahıslar hakkında   “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama”, “2313 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek” ve  “6136 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek” suçlarından işlem yapılmıştır.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.