Barbaros Caddesi’nde İlk Kazma Vuruldu

Belediyeler 23.03.2021 - 20:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2603+ kez okundu.
 

Barbaros Caddesi’nde İlk Kazma Vuruldu

Manavgat Belediyesi, Yayla ve Emek Mahallelerini birbirine bağlayan Barbaros Caddesi Kentsel Çevre Düzenleme projesinin startını verdi.
Manavgat Belediyesi, Yayla ve Emek Mahallelerini birbirine bağlayan Barbaros Caddesi Kentsel Çevre Düzenleme projesinin startını verdi. Bölgeyi modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturacak olan büyük cadde ve çevre düzenleme projesi, kaldırım taşlarının sökülmesiyle başladı Manavgat Belediyesi, kente modern ve çağdaş bir kimlik kazandıracak olan Barbaros Caddesi düzenleme projesinin ilk çalışmasına kaldırım taşlarını sökerek başladı. Cadde düzenleme çalışmalarının ilk etabında aydınlatma direkleri yer altına alınacak. Manavgat Belediyesi ekipleri çalışmalarını öncelikle CLK Enerji Akdeniz Elektrik İdaresi ile paralel olarak yürütecek.  Manavgat Belediyesi’nin köklü düzenleme yapacağı cadde üzerinde ticari faaliyetlerin yoğun olarak devam etmesinin yanı sıra Cuma Pazarı, Cumhuriyet Polis Karakolu, Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu da bu bölgede bulunuyor. Çalışmalar kapsamında 1.8 km uzunluğundaki caddede 16 bin m2'lik sert zemin döşemesi yapılacak. Cadde engelli vatandaşların kullanımına da uygun hale getirilecek.
Manavgat Belediyesi, Yayla ve Emek Mahallelerini birbirine bağlayan Barbaros Caddesi Kentsel Çevre Düzenleme projesinin startını verdi.

Manavgat Belediyesi, Yayla ve Emek Mahallelerini birbirine bağlayan Barbaros Caddesi Kentsel Çevre Düzenleme projesinin startını verdi. Bölgeyi modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturacak olan büyük cadde ve çevre düzenleme projesi, kaldırım taşlarının sökülmesiyle başladı

Manavgat Belediyesi, kente modern ve çağdaş bir kimlik kazandıracak olan Barbaros Caddesi düzenleme projesinin ilk çalışmasına kaldırım taşlarını sökerek başladı. Cadde düzenleme çalışmalarının ilk etabında aydınlatma direkleri yer altına alınacak. Manavgat Belediyesi ekipleri çalışmalarını öncelikle CLK Enerji Akdeniz Elektrik İdaresi ile paralel olarak yürütecek.  Manavgat Belediyesi’nin köklü düzenleme yapacağı cadde üzerinde ticari faaliyetlerin yoğun olarak devam etmesinin yanı sıra Cuma Pazarı, Cumhuriyet Polis Karakolu, Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu da bu bölgede bulunuyor. Çalışmalar kapsamında 1.8 km uzunluğundaki caddede 16 bin m2'lik sert zemin döşemesi yapılacak. Cadde engelli vatandaşların kullanımına da uygun hale getirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.