Barış Ayan’dan Semih Tayfur’a Destek

Politika 21.07.2020 - 16:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2087+ kez okundu.
 

Barış Ayan’dan Semih Tayfur’a Destek

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Barış Ayan, İyi Parti İlçe Başkanlığı seçimlerin de Muratpaşa ilçe Başkan Adayı Semih Tayfur’a destek verdiğini açıkladı.
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Barış Ayan, İyi Parti İlçe Başkanlığı seçimlerin de Muratpaşa ilçe Başkan Adayı Semih Tayfur’a destek verdiğini açıkladı.   İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığına aday olan Barış Ayan Muratpaşa seçimlerinde çok başlılık olmaması için İlçe Başkan Adayı Funda Aras altında adaylıktan çekildiğini ilan etmişti.  9 Temmuz 2020 Perşembe günü yapılacak seçimlerine az bir kala yapılan toplantılarda alınan ortak kararla Funda Aras aday gösterildi.   9 Temmuz 2020 Perşembe günü yapılan ilçe başkanlığı kongresinde tüzüğe aykırı yapılan yanlış işlemle seçim iptal edildi.   İptal edilen İyi Parti Muratpaşa ilçe kongresinde verilen sözlerin yerine getirilmediğini gören Barış Ayan haksızlığa ve yanlışlıklara sessiz kalmadı. Barış Ayan Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin’e yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.   Ayan, “Yaptığımız toplantıda Funda Aras’ı desteklemem için 5 Divan üyesi, 25 İl Delegesi, Teşkilat Başkanlığı ve GİK Üyeliği teklif edildi. Fakat kongreden 1gün önceki akşamı listeler hazırlanıp matbaaya verilmesi için ayrıldığımızda gece yarısı kimlerin yaptığı bilinmeyen bir operasyonla liste değiştirildi.   Herhangi bir bilgi verilmeksizin oylama esnasında listenin değiştiğini öğrendik.   Ancak kimse neden değiştiği hakkında açıklama getiremedi. 17 kişi listelerde ismimizi çizerken, teşkilat başkanlığı ve yönetim hakkı elimizden alınmış oluyor.   Seçimin tekrar edilmesi kararı alınınca Şapka öne düştü bu yapılanlar ortaya çıktı. Biz bu kadar fedakârlık yaparken Başkan Adaylığımızdan vaz geçerken gece yarısı yapılan operasyonların kimin yaptığı halen araştırılmadı.   Güven ortamı ortadan kalkmıştır.   Bu yola Tek Başıma çıkmadım, yanımda bana inanan, güvenen insanlarla çıktım. Onlara verdiğim sözleri hiç bir zaman unutmadım.   Bu Birleşmede Bu Sözlerin Tutulmadığını, Tutulamayacağını ve Yapılamayacağını gördük.    Dava arkadaşlarımla birlikte Ayrılma kararı aldık. Bundan sonraki süreçte, İlçe Başkanımız Sayın Semih Tayfur ve İl Başkanımız Sayın Mehmet Başaran’ la dava arkadaşlarımızla BERABER YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ.   Yolumuz çıkar yolu değil haklının hakkını vereceğimiz yoldur.   Bu konuda en büyük destek İyi Parti İl Başkanımız Mehmet Başaran’dan gelmiştir.   İyi Parti Antalya İl Başkanlığı görevine geldiğinden bu yana gerginlik ortamı yaratmamaya ve barışçıl ortam yaratarak hepimizin de özelliklede Genel Başkanımızı İktidara getirmek olduğunu her zaman konuşan İl Başkanımız Mehmet Başaran’ında da hakkını yememek lazım yapılan kongrelerde kimse kimsenin düşmanı değil hepimiz bu partinin neferi olduğumuzu defalarca açıkladığı için teşekkür ederim ” ifadelerini kullandı.
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Barış Ayan, İyi Parti İlçe Başkanlığı seçimlerin de Muratpaşa ilçe Başkan Adayı Semih Tayfur’a destek verdiğini açıkladı.

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Barış Ayan, İyi Parti İlçe Başkanlığı seçimlerin de Muratpaşa ilçe Başkan Adayı Semih Tayfur’a destek verdiğini açıkladı.

 

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığına aday olan Barış Ayan Muratpaşa seçimlerinde çok başlılık olmaması için İlçe Başkan Adayı Funda Aras altında adaylıktan çekildiğini ilan etmişti.  9 Temmuz 2020 Perşembe günü yapılacak seçimlerine az bir kala yapılan toplantılarda alınan ortak kararla Funda Aras aday gösterildi.

 

9 Temmuz 2020 Perşembe günü yapılan ilçe başkanlığı kongresinde tüzüğe aykırı yapılan yanlış işlemle seçim iptal edildi.

 

İptal edilen İyi Parti Muratpaşa ilçe kongresinde verilen sözlerin yerine getirilmediğini gören Barış Ayan haksızlığa ve yanlışlıklara sessiz kalmadı. Barış Ayan Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin’e yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

 

Ayan, “Yaptığımız toplantıda Funda Aras’ı desteklemem için 5 Divan üyesi, 25 İl Delegesi, Teşkilat Başkanlığı ve GİK Üyeliği teklif edildi. Fakat kongreden 1gün önceki akşamı listeler hazırlanıp matbaaya verilmesi için ayrıldığımızda gece yarısı kimlerin yaptığı bilinmeyen bir operasyonla liste değiştirildi.

 

Herhangi bir bilgi verilmeksizin oylama esnasında listenin değiştiğini öğrendik.

 

Ancak kimse neden değiştiği hakkında açıklama getiremedi. 17 kişi listelerde ismimizi çizerken, teşkilat başkanlığı ve yönetim hakkı elimizden alınmış oluyor.

 

Seçimin tekrar edilmesi kararı alınınca Şapka öne düştü bu yapılanlar ortaya çıktı. Biz bu kadar fedakârlık yaparken Başkan Adaylığımızdan vaz geçerken gece yarısı yapılan operasyonların kimin yaptığı halen araştırılmadı.

 

Güven ortamı ortadan kalkmıştır.

 

Bu yola Tek Başıma çıkmadım, yanımda bana inanan, güvenen insanlarla çıktım. Onlara verdiğim sözleri hiç bir zaman unutmadım.

 

Bu Birleşmede Bu Sözlerin Tutulmadığını, Tutulamayacağını ve Yapılamayacağını gördük.

 

 Dava arkadaşlarımla birlikte Ayrılma kararı aldık. Bundan sonraki süreçte, İlçe Başkanımız Sayın Semih Tayfur ve İl Başkanımız Sayın Mehmet Başaran’ la dava arkadaşlarımızla BERABER YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ.

 

Yolumuz çıkar yolu değil haklının hakkını vereceğimiz yoldur.

 

Bu konuda en büyük destek İyi Parti İl Başkanımız Mehmet Başaran’dan gelmiştir.

 

İyi Parti Antalya İl Başkanlığı görevine geldiğinden bu yana gerginlik ortamı yaratmamaya ve barışçıl ortam yaratarak hepimizin de özelliklede Genel Başkanımızı İktidara getirmek olduğunu her zaman konuşan İl Başkanımız Mehmet Başaran’ında da hakkını yememek lazım yapılan kongrelerde kimse kimsenin düşmanı değil hepimiz bu partinin neferi olduğumuzu defalarca açıkladığı için teşekkür ederim ” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.