Başkan Boztaş Annelerimiz, Baş Tacımızdır

Ekonomi 11.05.2019 - 20:45, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1669+ kez okundu.
 

Başkan Boztaş Annelerimiz, Baş Tacımızdır

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Annelerin baş tacı olduğunu belirterek “Anne, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce bir duygudur” dedi.
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.   Başkan Boztaş mesajında toplumun temel direği olarak, sağlıklı bir toplumun oluşmasında annelerin rolünün önemine vurgu yaparak “Anneler Günü”nü kutladı. Boztaş, mesajında şu ifadeler yer verdi; “Anne sevginin simgesidir. Koşulsuz sever. Annelerimiz toplumun temel direği olarak, sağlıklı bireylerin yetişmesinde ve sağlıklı bir toplumun oluşmasında çok büyük bir role sahiptir.  Hiç yılmadan yorulmadan sevgi, hoşgörü, merhamet ve özveri ile sağlıklı bireylerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimizin emeği ödenemeyecek kadar büyüktür. Geceden sabaha hastalığımızda hep başucumuzda, üzüntümüzde ve sevincimizde hep yanımızdadır. Varlıkları ile destekleri bizleri yaşama bağlayan, hayatın zorlukları karşısında güç ve moral veren hayat pınarlarımızdır. Kollarından şefkat, gözlerinden hayat ve kalplerinden sevgi çağlayan huzur ocağımız, yuvalarımızdır. Annelerimiz, baş tacımızdır. Bacası tüten evlerimizin, yuvalarımızın temel direğidir. Cennet anaların ayakları altındadır'' hadisi ile cennetle müjdelenen annelere layık olabilmek için ne kadar çaba göstersek azdır. Anne değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce bir duygudur. Tüm güzelliklere layık olan annelerimizin gününü kutluyor, tüm sevdikleri ile bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileyerek bütün annelerimizin ellerinden öpüyorum”
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Annelerin baş tacı olduğunu belirterek “Anne, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce bir duygudur” dedi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.  

Başkan Boztaş mesajında toplumun temel direği olarak, sağlıklı bir toplumun oluşmasında annelerin rolünün önemine vurgu yaparak “Anneler Günü”nü kutladı. Boztaş, mesajında şu ifadeler yer verdi; “Anne sevginin simgesidir. Koşulsuz sever. Annelerimiz toplumun temel direği olarak, sağlıklı bireylerin yetişmesinde ve sağlıklı bir toplumun oluşmasında çok büyük bir role sahiptir.  Hiç yılmadan yorulmadan sevgi, hoşgörü, merhamet ve özveri ile sağlıklı bireylerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimizin emeği ödenemeyecek kadar büyüktür.

Geceden sabaha hastalığımızda hep başucumuzda, üzüntümüzde ve sevincimizde hep yanımızdadır. Varlıkları ile destekleri bizleri yaşama bağlayan, hayatın zorlukları karşısında güç ve moral veren hayat pınarlarımızdır.

Kollarından şefkat, gözlerinden hayat ve kalplerinden sevgi çağlayan huzur ocağımız, yuvalarımızdır. Annelerimiz, baş tacımızdır. Bacası tüten evlerimizin, yuvalarımızın temel direğidir.

Cennet anaların ayakları altındadır'' hadisi ile cennetle müjdelenen annelere layık olabilmek için ne kadar çaba göstersek azdır. Anne değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce bir duygudur.

Tüm güzelliklere layık olan annelerimizin gününü kutluyor, tüm sevdikleri ile bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileyerek bütün annelerimizin ellerinden öpüyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.