Başkan Esen Esnafı Yalnız Bırakmıyor

Belediyeler 03.04.2022 - 17:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1946+ kez okundu.
 

Başkan Esen Esnafı Yalnız Bırakmıyor

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Uncalı Mahallesi’nde bulunan Atlantik Taksi Durağı’nı ziyaret ederek taksi esnafının sorun ve taleplerini dinledi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Uncalı Mahallesi’nde bulunan Atlantik Taksi Durağı’nı ziyaret ederek taksi esnafının sorun ve taleplerini dinledi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, esnaf ziyaretlerine Atlantik Taksi Durağı ile devam etti. Pandemi yasaklarının yavaş yavaş esnetilmesiyle beraber ilçe esnafıyla sık sık bir araya gelerek taleplerini dinleyen Esen, Uncalı Mahallesi’nde yer alan Atlantik Taksi Durağı’nı ziyaret etti. İlçe esnafının ağır ekonomik şartlar altında ezilmemesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Esen, imkanlar dahilinde her türlü desteği vereceklerini kaydetti. Taksi esnafının durak ve çevresi ile ilgili dile getirdiği talepleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacaklarını söyleyen Başkan Esen, ‘’Ülke ekonomisinin geldiği nokta bütün meslek gruplarını etkilediği gibi taksi esnafını da fazlasıyla etkilemiş durumda. Akaryakıt fiyatlarındaki fahiş artışlardan sonra bu durumdan en fazla etkilenen meslek gruplarından biri taksi esnafıdır. Hal böyleyken, esnafımızın daha da fazla yanında olmak bizim için bir zorunluluk haline geldi. İmkanlarımız sınırlı da olsa, esnafımızın taleplerine çözüm, dertlerine derman bulmak için elimizden geleni yapacağız’’ dedi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Uncalı Mahallesi’nde bulunan Atlantik Taksi Durağı’nı ziyaret ederek taksi esnafının sorun ve taleplerini dinledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Uncalı Mahallesi’nde bulunan Atlantik Taksi Durağı’nı ziyaret ederek taksi esnafının sorun ve taleplerini dinledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, esnaf ziyaretlerine Atlantik Taksi Durağı ile devam etti. Pandemi yasaklarının yavaş yavaş esnetilmesiyle beraber ilçe esnafıyla sık sık bir araya gelerek taleplerini dinleyen Esen, Uncalı Mahallesi’nde yer alan Atlantik Taksi Durağı’nı ziyaret etti. İlçe esnafının ağır ekonomik şartlar altında ezilmemesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Esen, imkanlar dahilinde her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Taksi esnafının durak ve çevresi ile ilgili dile getirdiği talepleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacaklarını söyleyen Başkan Esen, ‘’Ülke ekonomisinin geldiği nokta bütün meslek gruplarını etkilediği gibi taksi esnafını da fazlasıyla etkilemiş durumda. Akaryakıt fiyatlarındaki fahiş artışlardan sonra bu durumdan en fazla etkilenen meslek gruplarından biri taksi esnafıdır. Hal böyleyken, esnafımızın daha da fazla yanında olmak bizim için bir zorunluluk haline geldi. İmkanlarımız sınırlı da olsa, esnafımızın taleplerine çözüm, dertlerine derman bulmak için elimizden geleni yapacağız’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.