Başkan Şahin Gençlik Bayramını Kutladı

Belediyeler 18.05.2022 - 22:35, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2228+ kez okundu.
 

Başkan Şahin Gençlik Bayramını Kutladı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutladı.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutladı. Başkan Şahin, Kurtuluş Savaşının başlangıcı olan 19 Mayıs 1919’un Türk Milletinin tarihindeki en önemli günlerden birisi olduğunu ifade etti. Şahin, “Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs, bizler için önemli bir dönüm noktasıdır. Gençlerimize 19 Mayıs’ın önemini iyice anlatmalı, kurtuluş mücadelesini başlatan kahraman milletimizin bu savaşı ne zorluklarla kazandığını öğretmeliyiz. 19 Mayıs, Atatürk tarafından gençlere bayram olarak armağan edilmiştir. Geleceğimiz gençlerimizle şekillenecek. Biliyoruz ki Türk gençliği, Ata’sının emanetine en iyi şekilde sahip çıkacak, Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet yaşaması için elinden geleni yapacaktır. Bu vesileyle başta gençlerimiz olmak üzere tüm halkımızın bayramını canı gönülden kutluyor, Atatürk’ü ve tüm kahramanlarımızı şükran ve minnetle anıyorum.” dedi.  
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutladı.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutladı.

Başkan Şahin, Kurtuluş Savaşının başlangıcı olan 19 Mayıs 1919’un Türk Milletinin tarihindeki en önemli günlerden birisi olduğunu ifade etti. Şahin, “Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs, bizler için önemli bir dönüm noktasıdır. Gençlerimize 19 Mayıs’ın önemini iyice anlatmalı, kurtuluş mücadelesini başlatan kahraman milletimizin bu savaşı ne zorluklarla kazandığını öğretmeliyiz. 19 Mayıs, Atatürk tarafından gençlere bayram olarak armağan edilmiştir. Geleceğimiz gençlerimizle şekillenecek. Biliyoruz ki Türk gençliği, Ata’sının emanetine en iyi şekilde sahip çıkacak, Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet yaşaması için elinden geleni yapacaktır.

Bu vesileyle başta gençlerimiz olmak üzere tüm halkımızın bayramını canı gönülden kutluyor, Atatürk’ü ve tüm kahramanlarımızı şükran ve minnetle anıyorum.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.