Başkan Şahin Projelerin Yakın Takipçisi

Gündem 12.07.2019 - 22:21, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3022+ kez okundu.
 

Başkan Şahin Projelerin Yakın Takipçisi

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti.
Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Celil Gökçen, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci ve bazı ilçe belediye başkanlarının da yer aldığı ziyaretlerde Başkan Şahin ilgili Bakanlıklar ile Aksu’nun projeleri üzerine görüşmelerde bulundu. Şahin’in ilk durağı Dışişleri Bakanlığı oldu. Burada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Kemal Çelik, önceki dönem milletvekili MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç ile bir araya gelen Başkan Şahin fikir alış verişinde bulundu, ilçenin sorunlarını dile getirdi. Başkan Şahin Ankara temaslarında Aksu’nun öncelikli ihtiyaçlarının hastane, hükümet konağı ve spor kompleksi projeleri olduğunu aktararak, bu konularda görüşmelerde bulundu.  Hastane konusunda Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldeniz ile bir araya gelen Başkan Şahin, hastane inşaatı hakkında bilgiler aldı.   Ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na geçen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Antalya heyeti burada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun,  AK Parti Antalya Milletvekilleri Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın, Atay Uslu ve Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun katılımıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşerek, istişarelerde bulundu. Heyet ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile bir araya geldi. Ankara temaslarında bölgenin genelinde yaşanan, şu anda da Hacıailler Mahallesinde karşılaşılan imar planı yapılmasından kaynaklı rayiç bedellerdeki tarımsal ve imarlı alan bedel farklarının yasal düzenleme ile kaldırılması ve halkın bu konudaki mağduriyetinin giderilmesi yönünde görüşmeler yapıldı. Toplantılarda Atatürk Mahallesi de ele alındı. Çıkan yasa kapsamında kullanıcı ve sınır tespitlerinin yapıldığı mahallede, vatandaşlara satış ve devir işleminin hızlı bir şekilde yapılarak tapuların verilmesi için fikir alış verişinde bulunuldu. Şahin Ankara temasları ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlçe sakinlerimize vermiş olduğumuz sözler var. Hayata geçirilmesi gereken önemli projelerimiz var. Hastane, hükümet konağı ve  spor kompleksi projelerimizin yakın takipçisiyiz. Bu konularla alakalı ilgili Bakanlıklar’da görüşmelerde bulunduk. Amacımız halkımıza hizmet etmek.” dedi.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Celil Gökçen, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci ve bazı ilçe belediye başkanlarının da yer aldığı ziyaretlerde Başkan Şahin ilgili Bakanlıklar ile Aksu’nun projeleri üzerine görüşmelerde bulundu. Şahin’in ilk durağı Dışişleri Bakanlığı oldu. Burada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Kemal Çelik, önceki dönem milletvekili MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç ile bir araya gelen Başkan Şahin fikir alış verişinde bulundu, ilçenin sorunlarını dile getirdi.

Başkan Şahin Ankara temaslarında Aksu’nun öncelikli ihtiyaçlarının hastane, hükümet konağı ve spor kompleksi projeleri olduğunu aktararak, bu konularda görüşmelerde bulundu.  Hastane konusunda Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldeniz ile bir araya gelen Başkan Şahin, hastane inşaatı hakkında bilgiler aldı.  

Ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na geçen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Antalya heyeti burada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun,  AK Parti Antalya Milletvekilleri Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın, Atay Uslu ve Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun katılımıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşerek, istişarelerde bulundu. Heyet ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile bir araya geldi.

Ankara temaslarında bölgenin genelinde yaşanan, şu anda da Hacıailler Mahallesinde karşılaşılan imar planı yapılmasından kaynaklı rayiç bedellerdeki tarımsal ve imarlı alan bedel farklarının yasal düzenleme ile kaldırılması ve halkın bu konudaki mağduriyetinin giderilmesi yönünde görüşmeler yapıldı. Toplantılarda Atatürk Mahallesi de ele alındı. Çıkan yasa kapsamında kullanıcı ve sınır tespitlerinin yapıldığı mahallede, vatandaşlara satış ve devir işleminin hızlı bir şekilde yapılarak tapuların verilmesi için fikir alış verişinde bulunuldu.

Şahin Ankara temasları ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlçe sakinlerimize vermiş olduğumuz sözler var. Hayata geçirilmesi gereken önemli projelerimiz var. Hastane, hükümet konağı ve  spor kompleksi projelerimizin yakın takipçisiyiz. Bu konularla alakalı ilgili Bakanlıklar’da görüşmelerde bulunduk. Amacımız halkımıza hizmet etmek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.