Başkan Semih Esen, Ramazan Bayramını Kutladı

Gündem 02.06.2019 - 18:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2051+ kez okundu.
 

Başkan Semih Esen, Ramazan Bayramını Kutladı

Ramazan Bayramı öncesi işçi ve memur ikramiyesi ile işçi maaşlarını ödeyerek çalışanların yüzünü güldüren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yaptığı yazılı açıklamayla da Antalyalıların Ramazan Bayramını kutladı.
Ramazan ayı boyunca her hafta birbirinden değerli sanatçıyı bölge halkıyla buluşturan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Ramazan Bayramı öncesi, işçi ve memur ikramiyeleriyle işçi maaşlarını ödeyerek çalışanların da yüzünü güldürdü. “Dolu dolu bir Ramazan ayını daha geride bıraktık.” diyen Başkan Semih Esen, yaptığı yazılı açıklama ile Antalyalıların Ramazan Bayramını kutladı. Başkan Esen açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Asırlardır bizi birbirimize bağlayan, aramızdaki kardeşlik ve dayanışma duygusunu pekiştiren bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu günlerde her zamankinden daha fazla kucaklaşmaya, sarılmaya ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Milletimizin zaferleri ve kültürlerinin temelinde, birlik ve beraberlik ruhu yatmaktadır. Kaynaklarının adil paylaşıldığı, en yüce değer olan emeğin karşılığını bulduğu, adaletin ve eşitliğin sağlandığı, gençlerimizin gelecek endişesinin olmadığı, terör ve şiddetin son bulduğu, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı mutlu bayramlar diliyorum. Bu duygularla, Ramazan Bayramının insanlık için barış, huzur ve refah getirmesi temennisiyle tüm hemşehrilerimiz ve aziz milletimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.”
Ramazan Bayramı öncesi işçi ve memur ikramiyesi ile işçi maaşlarını ödeyerek çalışanların yüzünü güldüren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yaptığı yazılı açıklamayla da Antalyalıların Ramazan Bayramını kutladı.

Ramazan ayı boyunca her hafta birbirinden değerli sanatçıyı bölge halkıyla buluşturan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Ramazan Bayramı öncesi, işçi ve memur ikramiyeleriyle işçi maaşlarını ödeyerek çalışanların da yüzünü güldürdü. “Dolu dolu bir Ramazan ayını daha geride bıraktık.” diyen Başkan Semih Esen, yaptığı yazılı açıklama ile Antalyalıların Ramazan Bayramını kutladı.

Başkan Esen açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Asırlardır bizi birbirimize bağlayan, aramızdaki kardeşlik ve dayanışma duygusunu pekiştiren bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu günlerde her zamankinden daha fazla kucaklaşmaya, sarılmaya ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Milletimizin zaferleri ve kültürlerinin temelinde, birlik ve beraberlik ruhu yatmaktadır. Kaynaklarının adil paylaşıldığı, en yüce değer olan emeğin karşılığını bulduğu, adaletin ve eşitliğin sağlandığı, gençlerimizin gelecek endişesinin olmadığı, terör ve şiddetin son bulduğu, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı mutlu bayramlar diliyorum. Bu duygularla, Ramazan Bayramının insanlık için barış, huzur ve refah getirmesi temennisiyle tüm hemşehrilerimiz ve aziz milletimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.