BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış Ermeni Soykırım Tanınması Tasarısına Sert Tepki

Politika 26.04.2022 - 19:45, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2911+ kez okundu.
 

BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış Ermeni Soykırım Tanınması Tasarısına Sert Tepki

BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış açıklamasında, “Her yıl 24 Haziranda Türkiye Cumhuriyeti Devleti yabancı devletler tarafından Ermeni Soykırım tiyatrosuyla karşı karşıya kalırken, geçtiğimiz gün Bu Devletten maaş alan,
BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış  açıklamasında, “Her yıl 24 Haziranda Türkiye Cumhuriyeti Devleti yabancı devletler tarafından Ermeni Soykırım tiyatrosuyla karşı karşıya kalırken, geçtiğimiz gün Bu Devletten maaş alan, Albayrak altında yaşayan özgürce bu Milletin Kürsülerinde konuşan ve maalesef Bu Devlete düşmanlık yapmaktan geri durmayan HDP ve onun Ermeni Asıllı Diyarbakır Millet Vekili Gara Paylan TBMM’ine ”Ermeni Soykırım Tanınması” içerikli kanun tasarısı verdi. Bu şahısla ilgili Tüm Siyasi Partiler net tavır koymadılar. Türk Mahkemelerinde bu şahıs hakkında dava açılarak Dokunulmazlığı kaldırılmalı vekilliği düşürülmelidir. Türk Milletinin Tarihinde Soykırım yoktur. Dünyanın dört bir yanında akan gözyaşlarımdan sorumlu elleri kanlı terörist destekçileri, Soykırım görmek istiyorlarsa Ermenilerin Hocalıda yaptığı soykırıma bakmaları yeterlidir. Bu konu bizim içimizi acıtan bir konudur. Ermeni meselesi tüm çıplaklığıyla ortada iken, Türkiye’de Bazı ahmaklar, satılmışlar, Vatan, Millet sevgi yoksunları, Bayrak, Atalarının uğradığı haksızlıkları savunmak yerine yalan, dolan sahte ermeni tezlerini savunanların varlığının olması, yedikleri ekmeğe, yaşadıkları topraklara ihanet edenleri Bu Millet iyi tanımalıdır. Bu Bağlamda Vatan Sevdalısı, Bayrak Sevdalısı, Millet Sevdalısı “ Ne Mutlu Türküm Diye bilen Tüm Siyasetçiler HDP ye net tavır koymalarıdır. Allah Bu Milletin Ekmeğini yeyip sofrasına bıçak vuran hainlere fırsat vermesin. Türk Milleti Tarih boyunca Alnı Ak Başı dik daima masumların yanında, zalimlerin karşısında olmuştur.” Göğsümüzü gere gere diyoruz ki : “ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”
BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış açıklamasında, “Her yıl 24 Haziranda Türkiye Cumhuriyeti Devleti yabancı devletler tarafından Ermeni Soykırım tiyatrosuyla karşı karşıya kalırken, geçtiğimiz gün Bu Devletten maaş alan,

BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış  açıklamasında, “Her yıl 24 Haziranda Türkiye Cumhuriyeti Devleti yabancı devletler tarafından Ermeni Soykırım tiyatrosuyla karşı karşıya kalırken, geçtiğimiz gün Bu Devletten maaş alan, Albayrak altında yaşayan özgürce bu Milletin Kürsülerinde konuşan ve maalesef Bu Devlete düşmanlık yapmaktan geri durmayan HDP ve onun Ermeni Asıllı Diyarbakır Millet Vekili Gara Paylan TBMM’ine ”Ermeni Soykırım Tanınması” içerikli kanun tasarısı verdi.

Bu şahısla ilgili Tüm Siyasi Partiler net tavır koymadılar. Türk Mahkemelerinde bu şahıs hakkında dava açılarak Dokunulmazlığı kaldırılmalı vekilliği düşürülmelidir.

Türk Milletinin Tarihinde Soykırım yoktur. Dünyanın dört bir yanında akan gözyaşlarımdan sorumlu elleri kanlı terörist destekçileri, Soykırım görmek istiyorlarsa Ermenilerin Hocalıda yaptığı soykırıma bakmaları yeterlidir.

Bu konu bizim içimizi acıtan bir konudur. Ermeni meselesi tüm çıplaklığıyla ortada iken, Türkiye’de Bazı ahmaklar, satılmışlar, Vatan, Millet sevgi yoksunları, Bayrak, Atalarının uğradığı haksızlıkları savunmak yerine yalan, dolan sahte ermeni tezlerini savunanların varlığının olması, yedikleri ekmeğe, yaşadıkları topraklara ihanet edenleri Bu Millet iyi tanımalıdır. Bu Bağlamda Vatan Sevdalısı, Bayrak Sevdalısı, Millet Sevdalısı “ Ne Mutlu Türküm Diye bilen Tüm Siyasetçiler HDP ye net tavır koymalarıdır.

Allah Bu Milletin Ekmeğini yeyip sofrasına bıçak vuran hainlere fırsat vermesin. Türk Milleti Tarih boyunca Alnı Ak Başı dik daima masumların yanında, zalimlerin karşısında olmuştur.”

Göğsümüzü gere gere diyoruz ki : “ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.