Bedri Yalçın ’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Politika 12.05.2021 - 20:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2985+ kez okundu.
 

Bedri Yalçın ’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı
Anadolu Birliği Partisi (ABP)  Genel Başkanı Bedri Yalçın Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı Başkan Yalçın “Toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin, barış ve huzurun egemen olduğu Bayramlar, yaşadığımız zor günleri bir nebzede olsa unutturmakta, umudu yeşertmektedir. Toplumca yaşadığımız acılarımızın, kırgınlıklarımızın ve düşmanlıklarımızın son bulması için hepimize bir nebze de olsa umut vermektedir.  Ancak bu Ramazan Bayramı’nı buruk bir şekilde idrak ediyor; Dünyamızı ve Ülkemizi esir alan Coronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sevdiklerimizden ayrı bir şekilde evlerimizde geçiriyoruz.  Bayramlar; aynı zamanda, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır.  Bu duygu ve düşüncelerle tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice günler ve Bayramlar diliyorum” dedi  
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Anadolu Birliği Partisi (ABP)  Genel Başkanı Bedri Yalçın Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı Başkan Yalçın “Toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin, barış ve huzurun egemen olduğu Bayramlar, yaşadığımız zor günleri bir nebzede olsa unutturmakta, umudu yeşertmektedir. Toplumca yaşadığımız acılarımızın, kırgınlıklarımızın ve düşmanlıklarımızın son bulması için hepimize bir nebze de olsa umut vermektedir. 

Ancak bu Ramazan Bayramı’nı buruk bir şekilde idrak ediyor; Dünyamızı ve Ülkemizi esir alan Coronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sevdiklerimizden ayrı bir şekilde evlerimizde geçiriyoruz. 

Bayramlar; aynı zamanda, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice günler ve Bayramlar diliyorum” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.