Bir âşık Veysel Hikâyesi ‘Dostlar Beni Hatırlasın’

Kültür-Sanat 07.01.2022 - 19:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1809+ kez okundu.
 

Bir âşık Veysel Hikâyesi ‘Dostlar Beni Hatırlasın’

Âşık geleneğinin en büyük temsilcilerinden halk ozanı Âşık Veysel Şatıroğlu 11 Ocak Salı akşamı saat: 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde Antalya Devlet Opera ve Balesi’nin gerçekleştireceği
Âşık geleneğinin en büyük temsilcilerinden halk ozanı Âşık Veysel Şatıroğlu 11 Ocak Salı akşamı saat: 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde Antalya Devlet Opera ve Balesi’nin gerçekleştireceği ‘Dostlar Beni Hatırlasın’ konseri ile anılacak. “Dostlar Beni Hatırlasın” anlatımlı konserinde şef Ahmet Murat Gedikli yönetimindeki Antalya Devlet Opera ve Balesi orkestrası eşliğinde, Âşık geleneğimizin Anadolu’daki son büyük temsilcilerinden olan Âşık Veysel’in gönüllere taht kurmuş şiirleri ve hikâyeleri solistlerin yorumları ile sanatseverlerle buluşacak. Konserde Ankara Devlet Opera ve Balesi solist sanatçıları mezzo-soprano Ferda Yetişer, tenor Ünüşan Kuloğlu, bariton Serkan Kocadere, piyanist Tuğçe Dağlı ve bağlama sanatçısı Alper Kıraç sahne alacak.  
Âşık geleneğinin en büyük temsilcilerinden halk ozanı Âşık Veysel Şatıroğlu 11 Ocak Salı akşamı saat: 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde Antalya Devlet Opera ve Balesi’nin gerçekleştireceği

Âşık geleneğinin en büyük temsilcilerinden halk ozanı Âşık Veysel Şatıroğlu 11 Ocak Salı akşamı saat: 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde Antalya Devlet Opera ve Balesi’nin gerçekleştireceği ‘Dostlar Beni Hatırlasın’ konseri ile anılacak.

“Dostlar Beni Hatırlasın” anlatımlı konserinde şef Ahmet Murat Gedikli yönetimindeki Antalya Devlet Opera ve Balesi orkestrası eşliğinde, Âşık geleneğimizin Anadolu’daki son büyük temsilcilerinden olan Âşık Veysel’in gönüllere taht kurmuş şiirleri ve hikâyeleri solistlerin yorumları ile sanatseverlerle buluşacak. Konserde Ankara Devlet Opera ve Balesi solist sanatçıları mezzo-soprano Ferda Yetişer, tenor Ünüşan Kuloğlu, bariton Serkan Kocadere, piyanist Tuğçe Dağlı ve bağlama sanatçısı Alper Kıraç sahne alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.