Boztaş 19 Mayıs Kurtuluş Bir Meşalesinin Yakıldığı Gündür

Ekonomi 17.05.2019 - 21:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2939+ kez okundu.
 

Boztaş 19 Mayıs Kurtuluş Bir Meşalesinin Yakıldığı Gündür

Manavgat Ticaret Ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Atatürk’ü Anma ve Gençlik Ve Spor Bayramı'nın 100. yılı nedeniyle yayımladığı mesajda “ 19 Mayıs bir halkın vatanını sahiplenerek, yeniden kurmaya giriştiği gündür “ dedi. Boztaş mesajında şu ifadelere yer verdi; “Hepimizin bildiği üzere 19 Mayıs Türk Ulusu’nun tarihinde özel bir gündür. Kurtuluş Savaşımızın Büyük Önderi Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtuluş mücadelesinin bir meşalesi olarak; Samsun’a çıkışının 100. yıl dönümüdür. 19 Mayıs 1919, yenilmiş, zedelenmiş, yorgun ve fakir düşmüş ama umudunu, inancını yitirmeyen bir halkın vatanını sahiplenerek, geleceğini yeniden kurmaya giriştiği gündür. Ve bugün sahip olduğumuz bağımsızlığımız, Cumhuriyetimiz, demokrasimiz, çağdaş yaşam ve kurumlarımız 19 Mayıs’ta başlatılan mücadelenin eseridir.  Gazi Mustafa Kemal 19 Mayıs için benim ‘’doğum günüm’’ demiştir ve bu günü çok değer verdiği gençlere armağan etmiştir.19 Mayıslar ülkemizde ‘’19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’’ olarak kutlanmaktadır.  Bu duygu ve düşünceler ile Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygıyla anıyor, başta gençlerimizin olmak üzere halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. Yılını kutluyorum”

Manavgat Ticaret Ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Atatürk’ü Anma ve Gençlik Ve Spor Bayramı'nın 100. yılı nedeniyle yayımladığı mesajda “ 19 Mayıs bir halkın vatanını sahiplenerek, yeniden kurmaya giriştiği gündür “ dedi.

Boztaş mesajında şu ifadelere yer verdi; “Hepimizin bildiği üzere 19 Mayıs Türk Ulusu’nun tarihinde özel bir gündür. Kurtuluş Savaşımızın Büyük Önderi Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtuluş mücadelesinin bir meşalesi olarak; Samsun’a çıkışının 100. yıl dönümüdür. 19 Mayıs 1919, yenilmiş, zedelenmiş, yorgun ve fakir düşmüş ama umudunu, inancını yitirmeyen bir halkın vatanını sahiplenerek, geleceğini yeniden kurmaya giriştiği gündür. Ve bugün sahip olduğumuz bağımsızlığımız, Cumhuriyetimiz, demokrasimiz, çağdaş yaşam ve kurumlarımız 19 Mayıs’ta başlatılan mücadelenin eseridir.  Gazi Mustafa Kemal 19 Mayıs için benim ‘’doğum günüm’’ demiştir ve bu günü çok değer verdiği gençlere armağan etmiştir.19 Mayıslar ülkemizde ‘’19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’’ olarak kutlanmaktadır.

 Bu duygu ve düşünceler ile Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygıyla anıyor, başta gençlerimizin olmak üzere halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. Yılını kutluyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.