Bucaklılar Derneğinden, Çorba Bahane, Buluşma Şahane

Asayiş 01.02.2020 - 19:37, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1799+ kez okundu.
 

Bucaklılar Derneğinden, Çorba Bahane, Buluşma Şahane

Bucaklılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin Geleneksel olarak her ayın ilk Cumartesi günü sabah düzenlediği “Çorba Bahane, Buluşma Şahane” etkinliği gerçekten şahane oldu. Saadet partisi il başkanı Ramazan Düzen ve yönetim kurulu üyeleri dışında damgayı vuran Aksu Öğretmen Lisesi 70-77 yılları arasındaki mezunları oldu.  Bucaklı Hasan Tülkay ‘ın önderliğinde yaklaşık 30 kişilik öğretmen grubu şiir, bağlama eşliğinde okudukları Türküler salondaki konuklardan yoğun alkış aldı.  Bir taraftan Bucak kültünün tanıtıldığı ve tarhana nın hikâyesi, Hasan Tülkay hocanın Tarhana şiiri takdire şayandı. Dernek Başkanı Enver Yiğit’de. Kış aylarında devam eden bu etkinliğimize katılanlara teşekkür etti,  katılamayanları önümüzdeki ayın programına davet etti.  Bu ayki Sponsor Avukat Alperen Bedel ve Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen’e plaket taktimin yapıldı.  Sonrasında Yeni üyelere rozetleri başkan Enver Yiğit tarafından takılarak Program son buldu.

Bucaklılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin Geleneksel olarak her ayın ilk Cumartesi günü sabah düzenlediği “Çorba Bahane, Buluşma Şahane” etkinliği gerçekten şahane oldu. Saadet partisi il başkanı Ramazan Düzen ve yönetim kurulu üyeleri dışında damgayı vuran Aksu Öğretmen Lisesi 70-77 yılları arasındaki mezunları oldu. 

Bucaklı Hasan Tülkay ‘ın önderliğinde yaklaşık 30 kişilik öğretmen grubu şiir, bağlama eşliğinde okudukları Türküler salondaki konuklardan yoğun alkış aldı.  Bir taraftan Bucak kültünün tanıtıldığı ve tarhana nın hikâyesi, Hasan Tülkay hocanın Tarhana şiiri takdire şayandı.

Dernek Başkanı Enver Yiğit’de. Kış aylarında devam eden bu etkinliğimize katılanlara teşekkür etti,  katılamayanları önümüzdeki ayın programına davet etti. 

Bu ayki Sponsor Avukat Alperen Bedel ve Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen’e plaket taktimin yapıldı.

 Sonrasında Yeni üyelere rozetleri başkan Enver Yiğit tarafından takılarak Program son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.