Büklüdere Parkı’nda Hummalı Çalışma

Belediyeler 10.05.2020 - 19:47, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2858+ kez okundu.
 

Büklüdere Parkı’nda Hummalı Çalışma

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Kızılsaray Mahallesi'ndeki Büklüdere Parkı’ndaki yenileme çalışması hızla devam ediyor. Çalışma tamamlandığında park daha yeşil ve daha modern görünümüyle vatandaşlara ve çocuklara hizmet verecek.
Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı şehrin merkezinde vatandaşların ferahlayıp, soluk alabildiği yeşil alanlardan biri olan Büklüdere Parkı’nı revize ederek yaşam alanı haline dönüştürüyor. BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR Ekipler, park içerisinde zamanla yıpranan ve bozulmalar oluşan yürüyüş yoluna kayrak taşları döşüyor. Parktaki eskiyen çocuk oyun grubunu da söken ekipler, alana kauçuk zemin kaplama uygulaması yaptıktan sonra yeni çocuk oyun grubunun montajını yapacak. YEŞİL ALAN ARTACAK Parkta vatandaşlara daha ferah, huzurlu ve modern bir ortam sunmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapmasında parkın sulama alt yapısı, oturma grupları, banklar, aydınlatma sistemi ile köprüler de yenilenecek. Ayrıca parkta peyzaj çalışması gerçekleştirilerek, yeşil alan miktarı da arttırılacak.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Kızılsaray Mahallesi'ndeki Büklüdere Parkı’ndaki yenileme çalışması hızla devam ediyor. Çalışma tamamlandığında park daha yeşil ve daha modern görünümüyle vatandaşlara ve çocuklara hizmet verecek.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı şehrin merkezinde vatandaşların ferahlayıp, soluk alabildiği yeşil alanlardan biri olan Büklüdere Parkı’nı revize ederek yaşam alanı haline dönüştürüyor.

BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR

Ekipler, park içerisinde zamanla yıpranan ve bozulmalar oluşan yürüyüş yoluna kayrak taşları döşüyor. Parktaki eskiyen çocuk oyun grubunu da söken ekipler, alana kauçuk zemin kaplama uygulaması yaptıktan sonra yeni çocuk oyun grubunun montajını yapacak.

YEŞİL ALAN ARTACAK

Parkta vatandaşlara daha ferah, huzurlu ve modern bir ortam sunmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapmasında parkın sulama alt yapısı, oturma grupları, banklar, aydınlatma sistemi ile köprüler de yenilenecek. Ayrıca parkta peyzaj çalışması gerçekleştirilerek, yeşil alan miktarı da arttırılacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.