Bülent Korkmaz: Taraftarımıza Güzel Veda Edeceğiz

Spor 17.05.2019 - 01:02, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2736+ kez okundu.
 

Bülent Korkmaz: Taraftarımıza Güzel Veda Edeceğiz

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, sezonun ikinci yarısını ve 18 Mayıs Cumartesi günü oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını değerlendirdi. Sözlerine sezonun ikinci yarısında hep final maçı oynadıklarına değinerek başlayan Korkmaz, “Bu takım, sezon başında yaşanan kaos ve sorunlara rağmen o final maçlarını iyi oynayarak geldi.  Gerçekten de son 3 maçı çıkardığımızda, o zamana kadar başarıyla götürdük. Takımımız herkesin takdirini aldı. Burada oyuncuların çok büyük emekleri, çok büyük fedakarlıkları ve çok büyük özverisi var” dedi. SON 3 MAÇI DEĞERLENDİRDİ Son oynanan 3 maçı da değerlendiren Korkmaz, “Erzurum maçını çok iyi oynadık. Buna rağmen kazanamadık.  Göztepe maçının ilk yarısını iyi oynadık, ama maalesef ikinci yarısında hakemin davranış olarak bize uyguladığı psikoloji, kararları ve oyun içindeki görüntüsü oyuncularımızı epeyce etkiledi. O etkilenme, o psikoloji bizi epeyce yıprattı ve bu Bursaspor maçına da yansıdı diyebilirim. Tabi ki Bursaspor maçında da iyi oynamadık” diye konuştu. İYİ OYUN, İYİ SKOR Ligde bu hafta oynayacakları Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasına da değinen Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Malatyaspor maçı, aynı zamanda bu sezon sahamızda oynadığımız son karşılaşma olacak. Hem iyi oyun, hem de herkesi memnun edecek skor almak istiyoruz. İnşallah hafta sonu bunu başaracağız. Bu sezon sahamızdaki son maçı kazanarak taraftarlarımıza veda etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, sezonun ikinci yarısını ve 18 Mayıs Cumartesi günü oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını değerlendirdi. Sözlerine sezonun ikinci yarısında hep final maçı oynadıklarına değinerek başlayan Korkmaz, “Bu takım, sezon başında yaşanan kaos ve sorunlara rağmen o final maçlarını iyi oynayarak geldi.  Gerçekten de son 3 maçı çıkardığımızda, o zamana kadar başarıyla götürdük. Takımımız herkesin takdirini aldı. Burada oyuncuların çok büyük emekleri, çok büyük fedakarlıkları ve çok büyük özverisi var” dedi.

SON 3 MAÇI DEĞERLENDİRDİ

Son oynanan 3 maçı da değerlendiren Korkmaz, “Erzurum maçını çok iyi oynadık. Buna rağmen kazanamadık.  Göztepe maçının ilk yarısını iyi oynadık, ama maalesef ikinci yarısında hakemin davranış olarak bize uyguladığı psikoloji, kararları ve oyun içindeki görüntüsü oyuncularımızı epeyce etkiledi. O etkilenme, o psikoloji bizi epeyce yıprattı ve bu Bursaspor maçına da yansıdı diyebilirim. Tabi ki Bursaspor maçında da iyi oynamadık” diye konuştu.

İYİ OYUN, İYİ SKOR

Ligde bu hafta oynayacakları Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasına da değinen Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Malatyaspor maçı, aynı zamanda bu sezon sahamızda oynadığımız son karşılaşma olacak. Hem iyi oyun, hem de herkesi memnun edecek skor almak istiyoruz. İnşallah hafta sonu bunu başaracağız. Bu sezon sahamızdaki son maçı kazanarak taraftarlarımıza veda etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.