Büyük Uyanış Mitingi İptal Haberleri Yalan Çıktı

Politika 09.09.2021 - 17:21, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2358+ kez okundu.
 

Büyük Uyanış Mitingi İptal Haberleri Yalan Çıktı

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın ve Abdurrahman Dilipak’ın öncülüğünde yapılacak büyük miting iptal haberleri yalanlandı.
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın ve Abdurrahman Dilipak’ın öncülüğünde yapılacak büyük miting iptal haberleri yalanlandı.   Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın ve Abdurrahman Dilipak’ın öncülüğünde yapılacak büyük miting Türkiye’nin 81 Şehrinden Büyük Mitinge katılımlar için otobüs kaldırılıyor. Büyük Uyanış Mitingin İptali ile ilgili gelen haberler üzerine Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin’le telefonda görüşen Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın şu açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Yalçın. “Biz bu mitingi çok kısa zamanda sosyal medya hesaplarımızdan paylaşarak duyurusunu yaptık. Tabi bu konuda en büyük destekçimiz Abdurrahman Dilipak hocamız da bizimle birlikte ortak çalıştı. Tüm Türkiye’ye ulaştık ve beklemediğimiz büyük bir ilgiyle karşılaştık. Özellikle bazı medya kuruluşları 11 Eylül 2021 Cumartesi Saat: 15.00 – 18.00 arası Maltepe Miting alanında yapılacak olan Büyük Uyanış Mitingimizin iptal edildiği ile haberler paylaştı.   Biz zaten bunun gibi olaylara izin vermemek için iznimizi daha evvelden İstanbul Valiliğinden almıştık. Şu Anda MİTİNGİMİZ İPTAL değildir.   Bütün herkesi Büyük Uyanış Mitingimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.   İzin Belgesi:
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın ve Abdurrahman Dilipak’ın öncülüğünde yapılacak büyük miting iptal haberleri yalanlandı.

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın ve Abdurrahman Dilipak’ın öncülüğünde yapılacak büyük miting iptal haberleri yalanlandı.

 

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın ve Abdurrahman Dilipak’ın öncülüğünde yapılacak büyük miting Türkiye’nin 81 Şehrinden Büyük Mitinge katılımlar için otobüs kaldırılıyor. Büyük Uyanış Mitingin İptali ile ilgili gelen haberler üzerine Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin’le telefonda görüşen Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın şu açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Yalçın. “Biz bu mitingi çok kısa zamanda sosyal medya hesaplarımızdan paylaşarak duyurusunu yaptık. Tabi bu konuda en büyük destekçimiz Abdurrahman Dilipak hocamız da bizimle birlikte ortak çalıştı. Tüm Türkiye’ye ulaştık ve beklemediğimiz büyük bir ilgiyle karşılaştık. Özellikle bazı medya kuruluşları 11 Eylül 2021 Cumartesi Saat: 15.00 – 18.00 arası Maltepe Miting alanında yapılacak olan Büyük Uyanış Mitingimizin iptal edildiği ile haberler paylaştı.

 

Biz zaten bunun gibi olaylara izin vermemek için iznimizi daha evvelden İstanbul Valiliğinden almıştık. Şu Anda MİTİNGİMİZ İPTAL değildir.

 

Bütün herkesi Büyük Uyanış Mitingimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

İzin Belgesi:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.