Büyükşehir’den Amatör Balıkçılık Eğitimi

Belediyeler 05.01.2021 - 18:11, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2277+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Amatör Balıkçılık Eğitimi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, amatör balıkçıların daha bilinçli olta avcılığı yapabilmeleri amacıyla “Amatör Balıkçılık Eğitimi” düzenliyor. Online olarak düzenlenecek eğitimin kayıtları başladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, amatör balıkçıların daha bilinçli olta avcılığı yapabilmeleri amacıyla  “Amatör Balıkçılık Eğitimi” düzenliyor. Online olarak düzenlenecek eğitimin kayıtları başladı. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından kontrolsüz avcılığı önlemek, mevcut balık türlerinin devamlılığını sağlamak ve bilinçli teknik avcılık yapılması için “Amatör Balıkçılık Eğitimi” düzenleniyor. BİLİNÇLİ AVCILIK Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı su ürünleri mühendisleri tarafından verilecek amatör balıkçılık eğitiminde ekipman tanıtımı, olta yapımı, uygun avlanma metotları ile Akdeniz balıkları ve avlanabilir türler hakkında katılımcılara bilgi verilecek. Online olarak düzenlenecek eğitimin kayıtları başladı. Eğitime katılmak isteyen vatandaşlar (0242) 345 00 14 numaralı telefondan müracaat yapabilecek. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, amatör balıkçıların daha bilinçli olta avcılığı yapabilmeleri amacıyla “Amatör Balıkçılık Eğitimi” düzenliyor. Online olarak düzenlenecek eğitimin kayıtları başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, amatör balıkçıların daha bilinçli olta avcılığı yapabilmeleri amacıyla  “Amatör Balıkçılık Eğitimi” düzenliyor. Online olarak düzenlenecek eğitimin kayıtları başladı.

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından kontrolsüz avcılığı önlemek, mevcut balık türlerinin devamlılığını sağlamak ve bilinçli teknik avcılık yapılması için “Amatör Balıkçılık Eğitimi” düzenleniyor.

BİLİNÇLİ AVCILIK

Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı su ürünleri mühendisleri tarafından verilecek amatör balıkçılık eğitiminde ekipman tanıtımı, olta yapımı, uygun avlanma metotları ile Akdeniz balıkları ve avlanabilir türler hakkında katılımcılara bilgi verilecek. Online olarak düzenlenecek eğitimin kayıtları başladı. Eğitime katılmak isteyen vatandaşlar (0242) 345 00 14 numaralı telefondan müracaat yapabilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.