Büyükşehir’in Şirketlerine Atamalar Belli Oldu

Belediyeler 09.05.2019 - 17:16, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2094+ kez okundu.
 

Büyükşehir’in Şirketlerine Atamalar Belli Oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden olan EKDAG'ın yönetim kurulu başkanlığına Korkuteli'nin eski Belediye Başkanı Haşan Gökçe atandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyenin iştiraki şirketlerine yeni atamalarını sürdürüyor. ANET'e Mesut Kocagöz, ANTEPE'ye Cem Oğuz, Ulaşım AŞ'ye Deniz Filiz'i yönetim kurulu başkanı yapan Böcek, EKDAG'a da sürpriz bir atama gerçekleştirdi. Korkuteli'nin eski belediye başkanı Haşan Gökçe, EKDAG'ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu. 2014 yerel seçimlerinde MHP'den seçilerek Korkuteli'ne belediye başkanı olan Gökçe, daha sonra İYİ Parti'ye geçmişti. Milletvekilliği adaylığı için bu görevinden istifa eden Gökçe, partisinden vekil adayı olarak gösterilmemişti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden olan EKDAG'ın yönetim kurulu başkanlığına Korkuteli'nin eski Belediye Başkanı Haşan Gökçe atandı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyenin iştiraki şirketlerine yeni atamalarını sürdürüyor.

ANET'e Mesut Kocagöz, ANTEPE'ye Cem Oğuz, Ulaşım AŞ'ye Deniz Filiz'i yönetim kurulu başkanı yapan Böcek, EKDAG'a da sürpriz bir atama gerçekleştirdi. Korkuteli'nin eski belediye başkanı Haşan Gökçe, EKDAG'ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu. 2014 yerel seçimlerinde MHP'den seçilerek Korkuteli'ne belediye başkanı olan Gökçe, daha sonra İYİ Parti'ye geçmişti. Milletvekilliği adaylığı için bu görevinden istifa eden Gökçe, partisinden vekil adayı olarak gösterilmemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.