Büyükşehir Kırsal Yolları Güçlendiriyor

Belediyeler 01.08.2019 - 23:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2799+ kez okundu.
 

Büyükşehir Kırsal Yolları Güçlendiriyor

Küçükköy-Büyükköy Yeşilyayla Grup Yollarında çalışma
Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal bölgelerde vatandaşların konforlu ulaşımı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy, Büyükköy ve Yeşilyayla mahalleleri grup yollarında bakım onarım çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi yeni yol ağları açarak ve mevcut yollarda bakım onarım çalışmalarıyla ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor. KIRSALDA HUMMALI ÇALIŞMA Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı asfalt yama ekipleri, daha önce Küçükköy, Büyükköy ve Yeşilyayla mahalleleri grup yollarında zamanla deforme olan bölgeleri iş makinalarıyla sökmüş ve sıkıştırma çalışmaları yapmıştı. Ekipler sıkıştırılan bölgelerde asfaltlama çalışması yaptı. Küçükköy mahallesi grup yolunda asfalt yama çalışmalarını tamamlayan ekipler Büyükköy Mahallesi grup yoluna geçerek çalışma yaptı. BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR Yürütülen bakım onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler sorumlusu İsa Akdemir’e Küçükköy mahalle muhtarı Eyüp Çetmi eşlik etti. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren muhtar, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e ve ekibine teşekkür etti.
Küçükköy-Büyükköy Yeşilyayla Grup Yollarında çalışma

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal bölgelerde vatandaşların konforlu ulaşımı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy, Büyükköy ve Yeşilyayla mahalleleri grup yollarında bakım onarım çalışması yaptı.

Büyükşehir Belediyesi yeni yol ağları açarak ve mevcut yollarda bakım onarım çalışmalarıyla ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor.

KIRSALDA HUMMALI ÇALIŞMA

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı asfalt yama ekipleri, daha önce Küçükköy, Büyükköy ve Yeşilyayla mahalleleri grup yollarında zamanla deforme olan bölgeleri iş makinalarıyla sökmüş ve sıkıştırma çalışmaları yapmıştı. Ekipler sıkıştırılan bölgelerde asfaltlama çalışması yaptı. Küçükköy mahallesi grup yolunda asfalt yama çalışmalarını tamamlayan ekipler Büyükköy Mahallesi grup yoluna geçerek çalışma yaptı.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Yürütülen bakım onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler sorumlusu İsa Akdemir’e Küçükköy mahalle muhtarı Eyüp Çetmi eşlik etti. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren muhtar, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.