Cangarlar Otomotiv’den Kitap Kumbarasi

22.04.2019 - 16:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2819+ kez okundu.
 

Cangarlar Otomotiv’den Kitap Kumbarasi

Hyundai 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında okunmuş kitapları toplayarak ihtiyacı olan çocuklara ulaştırıyor. Hyundai bayilerinde düzenlenen organizasyonlarla toplanan kitaplar, bir başka çocuğun geleceğini aydınlatıyor. Antalya Hyundai Bayii Cangarlar Otomotiv’de gerçekleştirilen organizasyonda, Nesibe Aydın Okulları birinci sınıf öğrencileri, okudukları veya okunmayan kitapları ihtiyacı olan diğer arkadaşlarıyla paylaştı. Hyundai 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında okunmuş kitapları toplayarak ihtiyacı olan çocuklara ulaştırıyor. Hyundai bayilerinde düzenlenen organizasyonlarla toplanan kitaplar, bir başka çocuğun geleceğini aydınlatıyor. Bu sayede yaşanan paylaşım duygusu ise çocukların gelişimlerine olumlu bir etki yaratıyor. Cangarlar Otomotiv’de gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında çocuklar, el izleriyle 2 yağlı boya tablo olştururken, aldıkları hediyelerle de mutluluklarına yeni mutluluklar ekledi. PAYLAŞMA DUYGUSU AŞILANIYOR Hyundai Antalya Bayii Cangarlar Otomotiv Genel Müdürü Hakan İbaç, çocukların geleceğinde önemli bir katkı sağlanmasının ümit edildiği organizasyon ile paylaşım duygusunun aşılanmak istendiğini söyledi. İbaç, “Hyundai ailesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 20 – 23 Nisan 2019 tarihleri arasında “’Bilgi ve Sevgi Paylaştıkça Çoğalsın” etkinliği düzenliyor. Bizde Cangarlar Otomotiv olarak plazamızda Nesibe Aydın Okulları birinci sınıf öğrencilerini ağırladık. Çeşitli etkinliklerle hem çocuklarımızın bayramlarını kutladık, hem de geleceğe umutla bakan çocuklar için bir çok kitap topladık. Bu yıl çocuklarımızın okumadığı kitaplar toplanıp etkinlik sonrasında TEGV’e (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı) bağışlanıyor. Amacımız; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu bir sosyal sorumluluk projesi ile birleştirerek geleceğimiz olan çocuklarımıza ‘paylaşma’ duygusunu yaşatmaktır. Çocuklar eğlenceli vakit geçirirken müşterilerimizle iletişim kurabileceğimiz keyifli bir ortam oluyor” dedi.

Hyundai 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında okunmuş kitapları toplayarak ihtiyacı olan çocuklara ulaştırıyor. Hyundai bayilerinde düzenlenen organizasyonlarla toplanan kitaplar, bir başka çocuğun geleceğini aydınlatıyor.

Antalya Hyundai Bayii Cangarlar Otomotiv’de gerçekleştirilen organizasyonda, Nesibe Aydın Okulları birinci sınıf öğrencileri, okudukları veya okunmayan kitapları ihtiyacı olan diğer arkadaşlarıyla paylaştı. Hyundai 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında okunmuş kitapları toplayarak ihtiyacı olan çocuklara ulaştırıyor. Hyundai bayilerinde düzenlenen organizasyonlarla toplanan kitaplar, bir başka çocuğun geleceğini aydınlatıyor. Bu sayede yaşanan paylaşım duygusu ise çocukların gelişimlerine olumlu bir etki yaratıyor. Cangarlar Otomotiv’de gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında çocuklar, el izleriyle 2 yağlı boya tablo olştururken, aldıkları hediyelerle de mutluluklarına yeni mutluluklar ekledi.

PAYLAŞMA DUYGUSU AŞILANIYOR

Hyundai Antalya Bayii Cangarlar Otomotiv Genel Müdürü Hakan İbaç, çocukların geleceğinde önemli bir katkı sağlanmasının ümit edildiği organizasyon ile paylaşım duygusunun aşılanmak istendiğini söyledi. İbaç, “Hyundai ailesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 20 – 23 Nisan 2019 tarihleri arasında “’Bilgi ve Sevgi Paylaştıkça Çoğalsın” etkinliği düzenliyor. Bizde Cangarlar Otomotiv olarak plazamızda Nesibe Aydın Okulları birinci sınıf öğrencilerini ağırladık. Çeşitli etkinliklerle hem çocuklarımızın bayramlarını kutladık, hem de geleceğe umutla bakan çocuklar için bir çok kitap topladık. Bu yıl çocuklarımızın okumadığı kitaplar toplanıp etkinlik sonrasında TEGV’e (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı) bağışlanıyor. Amacımız; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu bir sosyal sorumluluk projesi ile birleştirerek geleceğimiz olan çocuklarımıza ‘paylaşma’ duygusunu yaşatmaktır. Çocuklar eğlenceli vakit geçirirken müşterilerimizle iletişim kurabileceğimiz keyifli bir ortam oluyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.