Chp Kadın Örgütü’nden Muhittin Böcek’e Ziyaret

Politika 21.04.2019 - 19:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1603+ kez okundu.
 

Chp Kadın Örgütü’nden Muhittin Böcek’e Ziyaret

CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci; yönetim kurulu üyeleri, 19 ilçe Kadın Kolları Başkanları ve yönetim kurulları ve seçim sürecinde sahada çalışan kadınlarla birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek’e ziyarette bulundu. Alkışlarla salonda yerini alan Sayın Muhittin Böcek’e, kadın örgütünün hediyeleri ve çiçekleri dikkat çekti. İyi Parti’ li kadınlarında yer aldığı ziyarette Böcek, Nilüfer Deveci; “Sayın Başkanımızı bu göreve geldiği için kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kadın Örgütü olarak, bundan sonraki süreçte kazanımlarımızı büyütmek, şehrimize daha büyük katkılar sunmak için üzerimize düşen hertürlü görevi yapmaya hazırız. Sizinle, Antalya’nın çok daha ileri, çok daha güzel, çok daha aydınlık günlere erişeceğine inanıyoruz. Saha da olan kadınlardı... Yanınızda olan kadınlardı... Sizin de bu kadınlarımıza çok değer verdiğinizi biliyor ve teşekkür ediyoruz. Özlemimiz bugün giderildi; Büyükşehir’i aldık, bir daha bırakmayacağız! Bu süreçte hepimize başarılar diliyorum.” Dedi. Muhittin Böcek; “ Çok kıymetli İl Kolları Başkanım, İlçe Kadın Kolları Başkanlarım, İttifakın çok kıymetli kadın örgütü Antalya’mıza hoş geldiniz, şeref verdiniz. Biz bugünlere sizlerin sayesinde geldik. 25 yıldır örgüt çalışmasını bilirim, 25 yıllık siyasi yaşamımı sizlere, kadınlarımıza borçluyum. Bugün çok özel ve güzel bir gün. Berat Kandili’ mizin size, ülkemize, ailenize sağlık mutluluk ve huzur dolu barış dolu güzel günler getirmesini diliyorum.  99 gün boyunca gece gündüz demeden 19 ilçemizde 913 mahallemizde sizlerle beraber koştuk ve 100. gün yüzümüz güldü. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz ittifak dediğimizde sadece Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’yi değil, kendisini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kabul eden, al bayrağımıza sahip çıkan, ezanımıza sahip çıkan, Cumhuriyet’imize sahip çıkan ve Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine inanan herkesin, bütün gönüllerin ittifakı demiştik ve bu süreçte, böylesi önemli, anlamlı ve kutsal  bir görevde; Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunmama vesile olduğunuz için bir kez daha hepinizi yürekten kutluyorum ve çok teşekkür ediyorum.” Dedi. Konuşmaların ardından kadınların sorularını yanıtlayan Muhittin Böcek, programın sonlanmasının ardından, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve 19 İlçe Kadın Kolu Başkanı’nı makamında ağırladı.

CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci; yönetim kurulu üyeleri, 19 ilçe Kadın Kolları Başkanları ve yönetim kurulları ve seçim sürecinde sahada çalışan kadınlarla birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek’e ziyarette bulundu.

Alkışlarla salonda yerini alan Sayın Muhittin Böcek’e, kadın örgütünün hediyeleri ve çiçekleri dikkat çekti. İyi Parti’ li kadınlarında yer aldığı ziyarette Böcek,

Nilüfer Deveci; “Sayın Başkanımızı bu göreve geldiği için kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kadın Örgütü olarak, bundan sonraki süreçte kazanımlarımızı büyütmek, şehrimize daha büyük katkılar sunmak için üzerimize düşen hertürlü görevi yapmaya hazırız.

Sizinle, Antalya’nın çok daha ileri, çok daha güzel, çok daha aydınlık günlere erişeceğine inanıyoruz. Saha da olan kadınlardı... Yanınızda olan kadınlardı... Sizin de bu kadınlarımıza çok değer verdiğinizi biliyor ve teşekkür ediyoruz. Özlemimiz bugün giderildi; Büyükşehir’i aldık, bir daha bırakmayacağız! Bu süreçte hepimize başarılar diliyorum.” Dedi.

Muhittin Böcek; “ Çok kıymetli İl Kolları Başkanım, İlçe Kadın Kolları Başkanlarım, İttifakın çok kıymetli kadın örgütü Antalya’mıza hoş geldiniz, şeref verdiniz. Biz bugünlere sizlerin sayesinde geldik. 25 yıldır örgüt çalışmasını bilirim, 25 yıllık siyasi yaşamımı sizlere, kadınlarımıza borçluyum. Bugün çok özel ve güzel bir gün. Berat Kandili’ mizin size, ülkemize, ailenize sağlık mutluluk ve huzur dolu barış dolu güzel günler getirmesini diliyorum.

 99 gün boyunca gece gündüz demeden 19 ilçemizde 913 mahallemizde sizlerle beraber koştuk ve 100. gün yüzümüz güldü. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz ittifak dediğimizde sadece Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’yi değil, kendisini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kabul eden, al bayrağımıza sahip çıkan, ezanımıza sahip çıkan, Cumhuriyet’imize sahip çıkan ve Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine inanan herkesin, bütün gönüllerin ittifakı demiştik ve bu süreçte, böylesi önemli, anlamlı ve kutsal  bir görevde; Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunmama vesile olduğunuz için bir kez daha hepinizi yürekten kutluyorum ve çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından kadınların sorularını yanıtlayan Muhittin Böcek, programın sonlanmasının ardından, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve 19 İlçe Kadın Kolu Başkanı’nı makamında ağırladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.