CHP Manavgat Gençliği Piknikte Buluştu

Politika 21.03.2022 - 18:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2570+ kez okundu.
 

CHP Manavgat Gençliği Piknikte Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Gençlik Kolları üyesi gençler, hafta sonu düzenlenen piknik organizasyonunda bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Gençlik Kolları üyesi gençler, hafta sonu düzenlenen piknik organizasyonunda bir araya geldi. Sorgun Mesire Alanı’ndaki pikniğe, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,  CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz, CHP Manavgat Gençlik Kolları Başkanı Serdar Merdun, ilçe örgütü, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem gençlik kolu başkanları ve çok sayıda partili genç katıldı. GENÇLERDEN İKTİDAR SÖZÜ Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen piknik organizasyonunda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar ve Gençlik Kolları Başkanı Serdar Merdun tüm gençlerle tek tek ilgilendi, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Gençler ise, saz çalıp türküler söyleyerek gönüllerince eğlendi, CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz, böylesine anlamlı bir organizasyonda bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek Serdar Merdun ve yönetimine teşekkür etti. Başkan Serdar Merdun ise, “Manavgat gençliği olarak partimizi iktidara taşımak için özverili bir şekilde görevimizi yürütmeye devam edeceğiz” dedi. COŞAR; CHP GENÇLİĞİ ÖZ GÜCÜMÜZ Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz gücünün gençlerden oluştuğunu belirten İlçe Başkanı Aliye Coşar, ülke siyasetinde ve yönetiminde gençlerin aktif rol aldığını belirtti. Başkan Aliye Coşar, “Bugün sizlerle birlikte olarak yarınlarımızı, iktidar hedeflerimizi ve tecrübelerimizi paylaşmak bizler için de oldukça önemli. Gençlik Kollarımız, şimdiye kadar birçok belediye başkanı, il ve ilçe başkanlarının yanısıra milletvekillerini de kendi yapısı içerisinden çıkarıyor. Parti yönetimimizde bizleri temsil eden kişilerin hepsi, sizler gibi gençlik kolları yapılanmasında görev yaptı. Bu nedenle CHP gençliğinin, partimizin öz gücü olduğuna inanıyoruz. Atatürk Gençliği olarak partimizin en önemli temel taşısınız. Sizler, Cumhuriyet’imizin ve partimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine bağlı, topluma ve ülkesine hizmet eden bireyleri olarak gelecekte söz sahibi olacaksınız. İktidarımıza giden yolda sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Gençlik Kolları üyesi gençler, hafta sonu düzenlenen piknik organizasyonunda bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Gençlik Kolları üyesi gençler, hafta sonu düzenlenen piknik organizasyonunda bir araya geldi. Sorgun Mesire Alanı’ndaki pikniğe, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,  CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz, CHP Manavgat Gençlik Kolları Başkanı Serdar Merdun, ilçe örgütü, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem gençlik kolu başkanları ve çok sayıda partili genç katıldı.

GENÇLERDEN İKTİDAR SÖZÜ

Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen piknik organizasyonunda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar ve Gençlik Kolları Başkanı Serdar Merdun tüm gençlerle tek tek ilgilendi, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Gençler ise, saz çalıp türküler söyleyerek gönüllerince eğlendi, CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz, böylesine anlamlı bir organizasyonda bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek Serdar Merdun ve yönetimine teşekkür etti. Başkan Serdar Merdun ise, “Manavgat gençliği olarak partimizi iktidara taşımak için özverili bir şekilde görevimizi yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

COŞAR; CHP GENÇLİĞİ ÖZ GÜCÜMÜZ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz gücünün gençlerden oluştuğunu belirten İlçe Başkanı Aliye Coşar, ülke siyasetinde ve yönetiminde gençlerin aktif rol aldığını belirtti. Başkan Aliye Coşar, “Bugün sizlerle birlikte olarak yarınlarımızı, iktidar hedeflerimizi ve tecrübelerimizi paylaşmak bizler için de oldukça önemli. Gençlik Kollarımız, şimdiye kadar birçok belediye başkanı, il ve ilçe başkanlarının yanısıra milletvekillerini de kendi yapısı içerisinden çıkarıyor. Parti yönetimimizde bizleri temsil eden kişilerin hepsi, sizler gibi gençlik kolları yapılanmasında görev yaptı. Bu nedenle CHP gençliğinin, partimizin öz gücü olduğuna inanıyoruz. Atatürk Gençliği olarak partimizin en önemli temel taşısınız. Sizler, Cumhuriyet’imizin ve partimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine bağlı, topluma ve ülkesine hizmet eden bireyleri olarak gelecekte söz sahibi olacaksınız. İktidarımıza giden yolda sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.