Cinsel Tıp Eğitim Derneği İlk Kez Toplandı

Sağlık 15.03.2022 - 15:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2040+ kez okundu.
 

Cinsel Tıp Eğitim Derneği İlk Kez Toplandı

Cinsel Tıp Eğitim Derneği ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya alanında uzman birçok doktor katılırken, toplantıda cinsel sağlık alanındaki yeni gelişmeler ve tedaviler konuşuldu.
Cinsel Tıp Eğitim Derneği ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya alanında uzman birçok doktor katılırken, toplantıda cinsel sağlık alanındaki yeni gelişmeler ve tedaviler konuşuldu. Cinsel Tıp Eğitim Derneği kurulduktan sonraki ilk toplantısını Antalya’da bulunan bir otelde organize etti. Programa Profesör Doktor Ege Can Şerefoğlu ve Uzman Doktor Selcen Bahadır başta olmak üzere birçok önemli isim katıldı. Programın moderatörlüğünü ve açılış konuşmasını yapan Uzman Doktor Niyazi Umut Özdemir toplantının aynı zamanda derneğin lansmanı olduğunu belirterek; “Bugün aynı zamanda derneğimizin doğum anına da tanıklık etmekteyiz. Türkiye’de kolektif çalışma kültürünün zayıf olduğundan hep yakınırız. Bizler bu doğrultuda Doktor Ege Can Şerefoğlu, Doktor Selcen Bahadır, Psikoterapist Gülsen Karabacak ve ben Doktor Niyazi Umut Özdemir olarak geçtiğimiz ay hareket geçerek disiplinler arası güç birliğini oluşturacak şekilde Cinsel Tıp Eğitim Derneği projemizi hayata geçirdik. Derneğimizi kuruluş aşamaları tamamlanmış şekilde olup Başkanlık görevini Doktor Selcen Bahadır üstelenmiştir. Kendisine başarılar diliyoruz. En kısa sürede ilk genel kurulumuzda gerçekleştirip bünyemize çok değerli isimleri de ekleyeceğiz.” diye konuştu. İlk hedefler; Cinsel Tıp Okulu ve Büyük Kongre Yeni kurulan bir dernek olduklarını ve hedefleri olduklarını açıklayan Cinsel Tıp Eğitimi Derneği Başkan Yardımcısı Niyazi Umut Özdemir; “Derneğimiz ilk olarak gelecek ay geniş katılımlı Cinsel Tıp Sempozyumu ile başlamayı hedefliyor. Hemen ardından Cinsel Tıp Okulu projemizi de hayata geçiriyoruz. Son olarak da 2023 yılı için Antalya’da ulusal büyük bir kongre hedefimizin olduğunu belirmek isterim.” diyerek sözlerini noktaladı. Programda Profesör Doktor Ege Can Şerefoğlu ve Uzman Doktor Selcen Bahadır cinsel tıp alanında ayrıntılı sunumlar gerçekleşirdiler. Oldukça verimli geçen program soru-cevap etkinliğinin ardından sona erdi.
Cinsel Tıp Eğitim Derneği ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya alanında uzman birçok doktor katılırken, toplantıda cinsel sağlık alanındaki yeni gelişmeler ve tedaviler konuşuldu.

Cinsel Tıp Eğitim Derneği ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya alanında uzman birçok doktor katılırken, toplantıda cinsel sağlık alanındaki yeni gelişmeler ve tedaviler konuşuldu. Cinsel Tıp Eğitim Derneği kurulduktan sonraki ilk toplantısını Antalya’da bulunan bir otelde organize etti. Programa Profesör Doktor Ege Can Şerefoğlu ve Uzman Doktor Selcen Bahadır başta olmak üzere birçok önemli isim katıldı.

Programın moderatörlüğünü ve açılış konuşmasını yapan Uzman Doktor Niyazi Umut Özdemir toplantının aynı zamanda derneğin lansmanı olduğunu belirterek; “Bugün aynı zamanda derneğimizin doğum anına da tanıklık etmekteyiz. Türkiye’de kolektif çalışma kültürünün zayıf olduğundan hep yakınırız. Bizler bu doğrultuda Doktor Ege Can Şerefoğlu, Doktor Selcen Bahadır, Psikoterapist Gülsen Karabacak ve ben Doktor Niyazi Umut Özdemir olarak geçtiğimiz ay hareket geçerek disiplinler arası güç birliğini oluşturacak şekilde Cinsel Tıp Eğitim Derneği projemizi hayata geçirdik. Derneğimizi kuruluş aşamaları tamamlanmış şekilde olup Başkanlık görevini Doktor Selcen Bahadır üstelenmiştir. Kendisine başarılar diliyoruz. En kısa sürede ilk genel kurulumuzda gerçekleştirip bünyemize çok değerli isimleri de ekleyeceğiz.” diye konuştu.

İlk hedefler; Cinsel Tıp Okulu ve Büyük Kongre

Yeni kurulan bir dernek olduklarını ve hedefleri olduklarını açıklayan Cinsel Tıp Eğitimi Derneği Başkan Yardımcısı Niyazi Umut Özdemir; “Derneğimiz ilk olarak gelecek ay geniş katılımlı Cinsel Tıp Sempozyumu ile başlamayı hedefliyor. Hemen ardından Cinsel Tıp Okulu projemizi de hayata geçiriyoruz. Son olarak da 2023 yılı için Antalya’da ulusal büyük bir kongre hedefimizin olduğunu belirmek isterim.” diyerek sözlerini noktaladı.

Programda Profesör Doktor Ege Can Şerefoğlu ve Uzman Doktor Selcen Bahadır cinsel tıp alanında ayrıntılı sunumlar gerçekleşirdiler. Oldukça verimli geçen program soru-cevap etkinliğinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.