Deva Partisi Antalya İl Başkanı Özgür Özbek İl Başkanlığını Neden Bıraktı?

Politika 12.01.2022 - 21:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3273+ kez okundu.
 

Deva Partisi Antalya İl Başkanı Özgür Özbek İl Başkanlığını Neden Bıraktı?

Deva Partisi Antalya İl Başkanı Özgür Özbek yaptığı paylaşımda Deva Partisine gönül verenleri üzdü.
Deva Partisi Antalya İl Başkanı Özgür Özbek yaptığı paylaşımda Deva Partisine gönül verenleri üzdü. Bir önceki İl Başkanını Av.Süleyman Akıncı’nın görevden alınmasından sonra Genel Merkez Tarafından Antalya İl Başkanlığına atanan ve bu güne kadar büyük bir başarıyla yönettiği İl Başkanlığından ayrıldığını yaptığı açıklama, “ Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Merkezi’ne, 16.04.2021 tarihinden itibaren Antalya İl Başkanı olarak devam etmekteyim. Ancak sağlığımın görevimin sorumluluklarını yerine getirmeme engel olması üzerine, gönül verdiğim görevimden çekilmek istediğimi bildirmek zorundayım. Dava’nın, ülkemize ve şehrimize katabileceklerine inancım hiç değişmediği gibi, bundan sonra da değişmeyecek. Partimizin yararı ve ülkemizin geleceği adına, bugünden sonra desteğim gönülden devam edecektir. Saygılarımla bilgilerinize sunarım” ifadelerini kullandı. Deva Partisi Antalya İl başkanlığındaki bu istifalar gösteriyor ki! Deva (Demokrasi ve Atılım Partisi)’nin bir siyasi partinin güdümünde ve bu partiyi destekleyen bir STK’yla iş birliği yaptığı gelen duyum ve iddialar arasında eğer bu duyum ve iddialar doğruysa Deva Partisinin Antalya’da güvenilecek bir parti olamayacağı konuşulmaya başladı şimdiden.
Deva Partisi Antalya İl Başkanı Özgür Özbek yaptığı paylaşımda Deva Partisine gönül verenleri üzdü.

Deva Partisi Antalya İl Başkanı Özgür Özbek yaptığı paylaşımda Deva Partisine gönül verenleri üzdü. Bir önceki İl Başkanını Av.Süleyman Akıncı’nın görevden alınmasından sonra Genel Merkez Tarafından Antalya İl Başkanlığına atanan ve bu güne kadar büyük bir başarıyla yönettiği İl Başkanlığından ayrıldığını yaptığı açıklama, “ Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Merkezi’ne, 16.04.2021 tarihinden itibaren Antalya İl Başkanı olarak devam etmekteyim. Ancak sağlığımın görevimin sorumluluklarını yerine getirmeme engel olması üzerine, gönül verdiğim görevimden çekilmek istediğimi bildirmek zorundayım.

Dava’nın, ülkemize ve şehrimize katabileceklerine inancım hiç değişmediği gibi, bundan sonra da değişmeyecek. Partimizin yararı ve ülkemizin geleceği adına, bugünden sonra desteğim gönülden devam edecektir. Saygılarımla bilgilerinize sunarım” ifadelerini kullandı.

Deva Partisi Antalya İl başkanlığındaki bu istifalar gösteriyor ki! Deva (Demokrasi ve Atılım Partisi)’nin bir siyasi partinin güdümünde ve bu partiyi destekleyen bir STK’yla iş birliği yaptığı gelen duyum ve iddialar arasında eğer bu duyum ve iddialar doğruysa Deva Partisinin Antalya’da güvenilecek bir parti olamayacağı konuşulmaya başladı şimdiden.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.