Döşemealtı Belediyesi'nde Eğitimler Sürüyor

Belediyeler 16.05.2019 - 00:39, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 3128+ kez okundu.
 

Döşemealtı Belediyesi'nde Eğitimler Sürüyor

Döşemealtı Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak, vatandaşların sorunlarına daha hızlı ve pratik çözümler bulmak amacıyla düzenlediği kurum içi eğitimlerine devam ediyor. Sayıştay 4'üncü Dairesi Eski Başkanı Abdurrahman Acar, personele belediye mevzuatındaki gelişmelerle ilgili bilgi verdi. Birim müdürleri ve ilgili personelin katılımıyla Belediye Meclis Salonun da yapılan eğitimde  Sayıştay 4. Daire Eski Başkanı Abdurrahman Acar, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanunu, 5393 sayılı Belediye Kanunu, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ile 696 Sayılı Kanun Hükmündeki Kararname ile ilgili değişiklikler ve güncel bilgileri paylaştı. Belediye personelinin sorularını da cevapladı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Hem idareciler hem de personelimizin belediye mevzuatını en iyi ve en doğru şekilde bilmeleri önemli. Değişen kanun maddeleri hakkında uzmanından bilgiler alınmasını sağlayıp hizmet kalitemizi artırmak istiyoruz” dedi.

Döşemealtı Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak, vatandaşların sorunlarına daha hızlı ve pratik çözümler bulmak amacıyla düzenlediği kurum içi eğitimlerine devam ediyor. Sayıştay 4'üncü Dairesi Eski Başkanı Abdurrahman Acar, personele belediye mevzuatındaki gelişmelerle ilgili bilgi verdi.

Birim müdürleri ve ilgili personelin katılımıyla Belediye Meclis Salonun da yapılan eğitimde  Sayıştay 4. Daire Eski Başkanı Abdurrahman Acar, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanunu, 5393 sayılı Belediye Kanunu, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ile 696 Sayılı Kanun Hükmündeki Kararname ile ilgili değişiklikler ve güncel bilgileri paylaştı. Belediye personelinin sorularını da cevapladı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Hem idareciler hem de personelimizin belediye mevzuatını en iyi ve en doğru şekilde bilmeleri önemli. Değişen kanun maddeleri hakkında uzmanından bilgiler alınmasını sağlayıp hizmet kalitemizi artırmak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.